Lola Ivanović ima najlepšu prazničnu haljinicu! Ivan Ivanović oduševio slikom mlađe ćerke, tatina kopija FOTO

Lola Ivanović ima najlepšu prazničnu haljinicu! Ivan Ivanović oduševio slikom mlađe ćerke, tatina kopija FOTO

Autor: | 12/01/2023

1

Ćerka Ivana Ivanovića sija u prazničnoj haljinici

Ivan Ivanović oduvek se trudio da privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Ovog puta, međutim, očigledno nije mogao da odoli, pa je sa pratiocima na Instagramu podelio fotografiju mlađe ćerke Lole koja pleni neodoljivim šarmom.

Pročitajte: Promenila je prezime i napustila Srbiju - Gde je posle razvoda nestala bivša supruga Ivana Ivanovića

Instagram

 
 

Uz sliku vedre i nasmejene devojčice poznati voditelj ostavio je komentar “Kako se smeje Lola?” Ivanovićeva ćerka izazvala je opšte oduševljenje i pozitivne komentare, mnogi su primetili da dosta liči na tatu, ali i prelepu haljinicu koju su joj roditelji obukli za praznično fotografisanje.

Pročitajte: Tri razloga za slavlje  - Porodica Ivana Ivanovića nikad srećnija, voditelj otkriva da li je konačno promenio bračni status

Instagram

 

Podsećamo, Ivan pored Lole ima i stariju ćerku Stašu koju je dobio u braku sa Zoricom Trivić.

Jednom prilikom je otvoreno govorio o vaspitavanju ćerke.

- Ćerki dajem savete, ali samo kada osećam da joj mogu pružiti nešto korisno. Savetujem je kako da uspe, ostvari svoje ciljeve. Ona nekada sama dođe po savet, mada najčešće ima veliku želju da sve sama reši. Razumem je, nije joj bilo lako u životu zato što je ćerka poznate ličnosti. Sećam se da je išla na neka takmičenja u plesu gde bi osvajala zlatnu medalju, a onda bi joj govorili kako joj je to tata sredio. Ona nosi taj pritisak mog imena i nekad mislim da je namerno birala zanimanje s kojim ja nemam nikakve veze da bi mogla da kaže da je stvarno sve sama postigla. Ni meni tu nije bilo lako, jer nekad nisam odlazio tamo gde bih voleo da sam išao. Na primer, godinama nisam mogao da odem po nju u školu, jer kako bih kročio u dvorište deca bi skakala na mene, tražila autograme, a onda bi njoj bilo jako neprijatno pa me je zamolila da više ne dolazim.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još