Mali Željko oduševio sve prisutne u Hramu Svetog Save: Ceca na božićnoj liturgiji sa porodicom  FOTO

Mali Željko oduševio sve prisutne u Hramu Svetog Save: Ceca na božićnoj liturgiji sa porodicom FOTO

Autor: | 07/01/2023

1

Ceca Ražnatović dočekala je sinoć sa porodicom Božić u Hramu Svetog Save u Beogradu. Ona je otkrila kako njena porodica proslavlja najradosniji hrišćanski praznik, ali i šta ju je posebno oduševilo sinoć na liturgiji.

- Cela porodica posti 12 godina, sve postove u godini, naravno i u toku nedelje sredom i petkom isto postim. I to je naš način život - rekla je Ceca za Blic, pa dodala da je jako ponosna jer se dosta mladih okreće veri i tradiciji.

Pročitajte: Odmor iz snova - Ceca na Maldivima uči unuka da pliva, plavokosi dečak će vam ukrasti srce FOTO

Ata Images

 

Bogu hvala vidim da u hramu ima dosta mladih ljudih koji se okreću pravoslavlju, našoj veri, da je poštuju i to je divno za videti. Nijedna vera ne proipagira mržnju rat, svaka vera propagira mir, slobodu, ljubav...

- Kažu kakve su ti misli takav ti je život, ako svoj život postavljaš na negativnim osećanjima ne možete da očekujete da će vam se pozitivni stvari dešavati. Treba da budete optimisti u životu, priželjivati dobro, radovati se dobrom, pružati ljudima dobro, i očekujte dobro, mislim da nije teško - rekla je Ceca.

Njen sin, bokser Veljko Ražnatović, bio je sa naslednikom Željkom, kog nije ispuštao iz naručja, dok je mališan oduševio prisutne jer je sve vreme bio miran i pomno pratio šta se dešava oko njega.

Pročitajte: Ceca ushićena zbog dolaska drugog unuka, otkrila detalje Bogdanine trudnoće - Deca mi to ne zameraju...

Ata Images

 

Tu je bila i Veljkova supruga Bogdana, kao i Cecina sestra Lidija Ocokoljić, te Lidijina ćerka Helena.

Ata Images

 

- Jako mi prija što imam vremena da prošetam sa Željkom i blizancima gradom. Da se promešam malo kroz masu, meni to jako prija i prija mi ta praznična atmosfera. Kada su Anastasija i Veljko bili mali, nisam propustila nijedan novogdišnji vašar. Volela sam da vodim decu tamo i da idem među ljude - rekla je Ceca i dodala da nikada nije bežala od ljudi.

Komentari (1)

Loading
Verica 16:49 09.01.2023
Odgovori

Isti sam utisak stekla. Sve više omladine ima na lirurgiji i srećna sam zbog toga.

hellomagazin.rs Ata Images