Dragana i Nebojša Grnčarski: Provod sa decom u Tunisu

Dragana i Nebojša Grnčarski: Provod sa decom u Tunisu

Autor: | 11/09/2013

0


Vlasnik modne agencije „Selekt“ Nebojša Grnčarski i njegova supruga Dragana, art direktorka i dizajnerka, u društvu svoje troje dece proveli su nezaboravan odmor u Tunisu. Oni su letovali u mestu Mahdija, gde su na divan način uspeli da se odmore i da se pripreme za nove poslovne poduhvate koji ih očekuju početkom septembra.
- Divno smo se proveli u Mahdiji u Tunisu. Naša deca, Viktor, Olga i Ignjat, uživala su plivajući u moru i leškareći na suncu. Najuzbudljiviji događaj bio im je jahanje kamila. Nimalo se nisu plašili, to im je neponovljivo iskustvo - kaže za magazin „Hello!“ Dragana Grnčarski, koja priprema novu kolekciju za brend „Esoteric“.
Draganin suprug Nebojša takođe je oduševljen kako su se porodično proveli na odmoru.
- Osim naše dece i mi smo se savršeno proveli u Tunisu, gde smo se na pravi način odmorili od naporne radne sezone. Uživali smo u tuniškim specijalitetima, a posebno su mi se dopali kus-kus i jagnjetina. U Beograd smo se vratili potpuno odmorni - kaže vlasnik poznate modne agencije koji se već uveliko priprema za 23. "Fashion Selection", koji će se održati od 8. do 20. oktobra.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin