Ko je bogatiji? Ronaldo mesečno uplaćuje Heorhini 100.000 evra, ali nije do kolena Mesijevoj Antoneli

Ko je bogatiji? Ronaldo mesečno uplaćuje Heorhini 100.000 evra, ali nije do kolena Mesijevoj Antoneli

Autor: | 22/12/2022

0

Ronaldo i Mesi - Čija žena je bogatija

Antonela Rokuzo i Heorhina Rodriges dugogodišnje su partnerke fudbalera koji su obeležili čitavu jednu eru. Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo nesumnjivo su dvojica najvećih rivala u istoriji fudbala, stekli su neverovatno bogatstvo, a kako finansijski stoje njihove lepše polovine?

Pročitajte: Odrastao je s nasilnikom i molio za hranu - Ronaldo kao dečak čisti ulice, snimak obišao svet VIDEO

Getty Images

 

Dok Heorhina dosta zavisi od Ronalda, za Antonelu i Mesija to se ne može reći. Zanosna Špankinja svojevremeno je radila u jednom butiku u Madridu za platu od dvesta evra nedeljno, ali kada je srela portugalskog superstara, njen život promenio se iz korena, pa tako danas uživa u luksuzu. Kristijano svojoj verenici mesečno uplaćuje sto hiljada evra kao znak pažnje za brigu o njihovoj deci.

Pročitajte: Sestra Ronaldove verenice iznela šokantne optužbe - Švorc sam, nemam ni za hleb, a ona ne želi da čuje za mene i moju decu

Instagram

 

Heorhina je u međuvremenu pokrenula nekoliko modnih brendova, a maksimalno koristi i popularnost na Instagramu, gde jednu objavu naplaćuje osam hiljada evra. Njeno bogatstvo procenjuje se na 12 miliona evra, što je duplo manje od Antonelinog, koje iznosi više od 22 miliona dolara.

Iako je udata za Mesija, Antonela je još tokom studentskih dana potpisala ugovor sa jednom argentinskom kompanijom, a potom je pokrenula sopstveni lanac odeće za žene. Za razliku od Heorhine, krasi je skromnost i u javnosti se nikada ne razmeće materijalnim i životom na visokoj nozi.

Heorhina i Ronaldo upoznali su se u butiku i još nisu u braku, dok su Antonela i Mesi prijatelji iz detinjstva, a venčali su se 2017. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin