Ronaldo upropastio Heorhinin rođendan: Ovo mu je ozbiljno zamerila, snimak ne laže VIDEO

Ronaldo upropastio Heorhinin rođendan: Ovo mu je ozbiljno zamerila, snimak ne laže VIDEO

Autor: | 29/01/2023

0

Ronaldova verenica nije ovako zamišljala svoj rođendan

Heorhina Rodrigez proslavila je 29. rođendan u jednom luksuznom restoranu u Rijadu, ali joj je zabavu pokvario njen verenik, fudbaler Kristijano Ronaldo.

“Napunila sam 29 godina okružena ljudima i malim ljudima koje volim svim srcem. Neizmerno sam zahvalna Bogu na svemu. Hvala svima što ste odvojili malo vremena da mi čestitate i pošaljete toliko ljubavi”, napisala je slavljenica na Instagramu.

Pročitajte: Smrt ga je uzela prerano, Lepa Brena potpuno slomljena: Teško mi je... Saša, neka ti je večna slava

 

Za ovu posebnu priliku Heorhina je odabrala pripijenu belu haljinu koja je istakla njene raskošne obline. Slavila je okružena porodicom i prijateljima, a svetski mediji prenose kako ona i njen verenik nisu ušli zajedno u restoran. Prva je stigla slavljenica sa decom i ozbiljnim izrazom na licu, što je nagoveštavalo da nešto nije kako treba.

Potom je stigao fudbaler sa prijateljima. To je očito zasmetalo lepoj Heorhini jer je Ronaldo bio u centru pažnje, svi su ga fotografisali, dok je ona ostala u drugom planu.

Inače, Ronaldova verenica još nije otkrila šta joj je slavni fudbaler poklonio za rođendan, što je do sada obavezno činila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti