Ronaldo upropastio Heorhinin rođendan: Ovo mu je ozbiljno zamerila, snimak ne laže VIDEO

Ronaldo upropastio Heorhinin rođendan: Ovo mu je ozbiljno zamerila, snimak ne laže VIDEO

Autor: | 29/01/2023

0

Ronaldova verenica nije ovako zamišljala svoj rođendan

Heorhina Rodrigez proslavila je 29. rođendan u jednom luksuznom restoranu u Rijadu, ali joj je zabavu pokvario njen verenik, fudbaler Kristijano Ronaldo.

“Napunila sam 29 godina okružena ljudima i malim ljudima koje volim svim srcem. Neizmerno sam zahvalna Bogu na svemu. Hvala svima što ste odvojili malo vremena da mi čestitate i pošaljete toliko ljubavi”, napisala je slavljenica na Instagramu.

Pročitajte: Smrt ga je uzela prerano, Lepa Brena potpuno slomljena: Teško mi je... Saša, neka ti je večna slava

 

Za ovu posebnu priliku Heorhina je odabrala pripijenu belu haljinu koja je istakla njene raskošne obline. Slavila je okružena porodicom i prijateljima, a svetski mediji prenose kako ona i njen verenik nisu ušli zajedno u restoran. Prva je stigla slavljenica sa decom i ozbiljnim izrazom na licu, što je nagoveštavalo da nešto nije kako treba.

Potom je stigao fudbaler sa prijateljima. To je očito zasmetalo lepoj Heorhini jer je Ronaldo bio u centru pažnje, svi su ga fotografisali, dok je ona ostala u drugom planu.

Inače, Ronaldova verenica još nije otkrila šta joj je slavni fudbaler poklonio za rođendan, što je do sada obavezno činila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti