Sestra Ronaldove verenice iznela šokantne optužbe: Švorc sam, nemam ni za hleb, a ona ne želi da čuje za mene i moju decu

Sestra Ronaldove verenice iznela šokantne optužbe: Švorc sam, nemam ni za hleb, a ona ne želi da čuje za mene i moju decu

Autor: | 15/11/2022

0

Ronaldova verenica na meti stravičnih optužbi rođene sestre

Patrisija Rodrigez, sestra Heorhine Rodrigez, verenice fudbalera Kristijana Ronalda, u javnost je iznela šokantne detalje svog života i pored ostalog istakla da je već tri godine bez stalnog krova nad glavom. Istovremeno, prinuđena je da gleda kako se njena slavna sestra svojim raskošnim životom razmeće po društvenim mrežama, kako putuje po svetu, odseda u luksuznim vilama, i nema nameru da joj finansijski pomogne.

Pročitajte: Velika tuga izbrisala onaj osmeh - Prvi put posle smrti sina Ronaldova Heorhina na crvenom tepihu (foto)

Instagram

 

- Švorc sam, a sestra mi ne pomaže. To me najviše boli zbog moje dece, ne zbog mene. Uostalom, ja mogu da preživim i sa parčetom hleba, ali moja deca, njeni sestrići, ne mogu. Nisam to očekivala od svoje sestre. Ponekad imamo šta da jedemo, ponekad ne. Imam dovoljno da platim kiriju, no ponekad nemam čak ni za to - rekla je Patrisija za špansku TV emisiju Socialite.

Pročitajte: Dekolte i dijamanti - Ronaldova verenica napravila pometnju na crvenom tepihu u Veneciji (foto)

 

 

Patrisija je istakla da je njen odnos sa pet godina mlađom sestrom turbulentan, što se posebno odrazilo posle smrti njihovog oca 2019. godine. Dodala je i da zbog Heorhine “još nema očev pepeo”.

- Heorhina, potrebna mi je tvoja pomoć, ti si mi sestra. Znam da nemaš nikakvu obavezu ni odgovornost, ali kako si podrška drugima, budi takva i prema svojim sestrićima – poručila je javno slavnoj sestri.

Pročitajte: Leto na luksuznoj jahti - Kristijano Ronaldo sa najmilijima krstari zavodljivom Majorkom (foto)

Instagram

 

Zanimljivo je da Heorhina nije pomenula Patrisiju u rijalitiju “Yo Georgina” koji je u januaru objavio Netflix. U njemu govori samo o Kristijanu, deci, prijateljima i drugoj sestri Ivani

Pročitajte: Niko kao zanosna Heorhina - Ronaldova devojka zapalila crveni tepih u Kanu (foto)

Instagram

 

- Uvek sam se osećala odbačenom od njih. Odmah su me smestili u internat, a moje sestre su čuvale neke devojke. Jednom sam joj tražila potpisan Ronaldov dres za svog sina. Rekla mi je da ne želi da ga gnjavi, da je na odmoru - ispričala je u jednom od svojih prvih intervjua.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još