Proslavio se u rijalitiju, zaveo pevačicu i netragom nestao: Ovako danas izgleda rođeni brat Ivana Ivanovića FOTO

Proslavio se u rijalitiju, zaveo pevačicu i netragom nestao: Ovako danas izgleda rođeni brat Ivana Ivanovića FOTO

Autor: | 06/12/2022

0

Brat Ivana Ivanovića ne voli da se eksponira

Iako Ivan Ivanović ima običaj da u svojim emisijama često spomene najbliže članove porodice: roditelje, suprugu, ćerke, brata, činjenica je da Ognjena Ivanovića u javnosti nismo videli niz godina.

Pročitajte: Skromno ali sa toliko ljubavi - Nikad viđene fotografije sa venčanja Ivana Ivanovića i Zorice Trivić, u farmerkama i japankama

Twitter

 
 

Mnogi ga se i danas sećaju kao učesnika prvog VIP Velikog brata na ovim prostorima. Te 2007. Ognjen je imao 25 godina i preko noći je postao miljenik ženskog dela publike.

Pamti se da je u rijalitiju imao kratku romansu sa pevačicom Gogom Sekulić, ali po povratku u svakodnevicu svako je krenuo na svoju stranu.

Pročitajte: Promenila je prezime i napustila Srbiju - Gde je posle razvoda nestala bivša supruga Ivana Ivanovića

Youtube printscreen

 

Ognjen se zaputio u Dubai, gde se zaposlio kao stjuart u jednoj avio-kompaniji.

 

privatnom životu brata Ivana Ivanovića ne zna se skoro ništa. Pisalo se 2013. godine da se na odmoru u Meksiku verio sa dugogodišnjom devojkom Milicom, stjuardesom koju je upoznao zahvaljujući poslu.

Da li su kasnije sklopili brak, možda se i razveli, nije nam poznato. Tek sudeći po retkim fotografijama koje stignu do javnosti može se zaključiti da Ognjenu godine idu u prilog.

printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti