Devojke su ga obožavale, danas bi ga teško prepoznale: Nikola Sarić Sajko ne liči na sebe, drastično se ugojio FOTO

Devojke su ga obožavale, danas bi ga teško prepoznale: Nikola Sarić Sajko ne liči na sebe, drastično se ugojio FOTO

Autor: | 06/12/2022

0

Čim je kročio na scenu muzičkog takmičenja Operacija trijumf, davne 2008. godine, Nikola Sarić Sajko stekao je status „dečka koji obećava“.

Muzički znalci predviđali su mu svetlu budućnost, a devojke su ga obožavale.

Pročitajte: Trenuci koje ljubomorno čuva samo za sebe - Ana Bebić konačno pokazala sinove, Matija i Andrija kao mali manekeni FOTO

Arhiva Hello!

 
 

Međutim, Nikolino srce brzo je osvojila koreografkinja Milica Cerović, koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima. Što zbog poslovnog odnosa koji ih je vezivao, što zbog činjenice da je ona starija deset godina, neko vreme krili su romansu.

Pročitajte: Muškarci su mu zavideli, žene padale pred noge - Na doktora Popca ostalo samo sećanje, Aleksandar Dunić danas je neprepoznatljiv

Instagram

 

Iako su mnogi sumnjali da će ta veza opstati, Milica i Nikola su se 2018. godine venčali i tako dokazali da prava ljubav ne zna za granice.

‒ Otkad sam u braku ništa se nije promenilo osim što nosim burmu, u fioci držimo jedan papir, a Milica sada nosi moje prezime. Imamo i kuče. Razmišljamo o potomstvu, ali to ćemo polako, ima vremena ‒ rekao je jednom prilikom Sajko koji se, u međuvremenu, povukao iz javnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Cerović (@crniples)

Nikola Sarić Sajko uživa u bračnom životu

Da mu bračni život i te kako godi svedoče i najnovije fotografije na kojima zadovoljno pozira sa suprugom. Istini za volju, nekadašnjeg zavodnika danas je teško prepoznati, pošto se u međuvremenu zaokruglio, ali to je samo kompliment za kulinarsko umeće njegove izabranice.

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin