Leto na luksuznoj jahti: Kristijano Ronaldo sa najmilijima krstari zavodljivom Majorkom (foto)

Leto na luksuznoj jahti: Kristijano Ronaldo sa najmilijima krstari zavodljivom Majorkom (foto)

Autor: | 17/07/2021

0

Kristijano Ronaldo - odmor sa porodicom

Pošto se Portugal od „Evropskog fudbalskog prvenstva“ oprostio pre nego što je iko mogao da sanja, najveća zvezda reprezentacije sa travnatog terena preselila se na vodeni. Ovih dana Kristijano Ronaldo na svojoj jahti krstari zapadnim Mediteranom sa timom koji uvek pobeđuje – devojkom Heorhinom i decom.

„Vreme je da se odmorim sa najdražima“, napisao je pored porodičnog portreta koji je sa „Instagrama“ lansirao u svet.

Pročitajte: Niko kao zanosna Heorhina - Ronaldova devojka zapalila crveni tepih u Kanu (foto)

Instagram

 

U vlasništvo jednog od najpopularnijih sportista planete „Azimutova“ lepotica dospela je prošle godine. Za luksuz „dugačak“ 27 metara po imenu „Grande“ izdvojio je sedam miliona evra, a pored pet soba, velikog salona, moderne kuhinje i šest kupatila, tu su i dve prostorije za relaksaciju, terasa tik do mora i trpezarija na otvorenom.

Pročitajte: Za četiri dana svet će zanemeti - Kristijano Ronaldo predstavlja čudo vredno 13 miliona evra

Instagram

 

Pokretne kuće na vodi imaju svojih prednosti. Primera radi, kada vam dosadi jedan pogled, samo podignete sidro i otplovite do drugog. „Grande“ je trenutno u okolini Majorke. Ronaldo i zgodna makenenka sunčaju se i plivaju sa decom, a kada ih imate četvoro, nikad ne može da vam bude dosadno. Povremeno fudbaler apolonskog tela pokaže paparacima da nije majstor samo za driblanje lopte, već i za skokove u vodu, dok bi Heorhina bez problema mogla da pobedi u nekom džet-ski takmičenju.

Pročitajte: Koga deca Kristijana Ronalda oslovljavaju sa mama?

Instagram

 

Napadač „Juventusa“, njegova izabranica i podmladak – Kristijano Junior, Mateo, Eva i Alana – nekad svrate i na stabilniji teren. Ovog leta dopao im se kaštel na severu Majorke, istorijsko zdanje koje su meštani početkom 18. veka sagradili iznad obale kako bi zaliv Polensa odbranili od Britanaca. U međuvremenu pretvoreno je u ekskluzivni kompleks u kome za noćenje treba izdvojiti pravo malo bogatstvo – oko 12.000 evra. Ronaldu i kompaniji na raspolaganju su i teniski teren, bazen, spa-centar, heliodrom, plaže armija telohranitelja. Do luke u kojoj je usidrena jahta voze se u plavom „rols-rojsu“.

Pročitajte: Ronaldova Heorhina podelila važnu vest -Šta je slavni as najzad pristao da uradi?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti