Lav Pajkić neutešan: Mama, danas bismo slavili tvoj rođendan (foto)

Lav Pajkić neutešan: Mama, danas bismo slavili tvoj rođendan (foto)

Autor: | 10/12/2020

0

Lav Pajkić, majčinu smrt nikada neće moći da prežali, a sećanja na zajedničke trenutke svakodnevno naviru. Sin naše književnice, koja je nažalost u avgustu izgubila bitku sa karcinomom, danas je posebno tužan. Na današnji dan pre 53. godine rođena je Isidora i da je živa danas bi uživala sa svojim najmilijima. Lav je odlučio da majci posveti veoma emotivan post, a njegova objava na "Instagramu" ganula je pratioce i potpuno ih rasplakala.

Pročitajte: Nakon velike borbe za život, preminula Isidora Bjelica

foto: Luka Šarac

- Danas bismo slavili tvoj rođendan, mama. Imajući u vidu da smo svi kao porodica stalno bili aktivni, uvek je bio podvig da se svi nađemo na istom mestu i usto vreme. Ali za svaki tvoj rođendan tradicionalno smo uspevali da se okupimo za istim stolom! Nastavićemo da održavamo tu tradiciju, jer nas ona uči šta je zapravo bitno u životu - zdravlje i vreme koje provodimo sa svojim najdražima! Večno si u našim srcima i mislim - napisao je Lav uz njihovu zajedničku fotografiju na "Instagramu".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic)

Samo mesec dana pre smrti, Isidora Bjelica se oglasila na svom "Fejsbuk" profilu rečima, koje i danas odzvanjaju.

– Nisam htela da vas davim, mislila sam da mogu sama. Međutim, ovo su tako jezive fizičke i psihičke muke, da ću vas zamoliti da umolite dragog Hrista da prašta i da više završi ovu agoniju. Sve što je bilo u mojoj moći ja sam probala, ali čemu je služilo? Ničemu. Samo još više i više bola. Nažalost, izolacija mi je došla glave za moju primarnu bolest. Praštajte, Gospode Isuse Hriste, pomiluj me grešnu - napisala je tada Isidora.

Pročitajte: Isidora Bjelica - Mili moj dečače, znao si da me nasmeješ kada nisam imala snage ni za suze

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram

Najnovije vesti