Potresna ispovest Lava Pajkića: Suze u studiju, Sanja Marinković jedva nastavila emisiju (video)

Potresna ispovest Lava Pajkića: Suze u studiju, Sanja Marinković jedva nastavila emisiju (video)

Autor: | 18/09/2020

0

Lav Pajkić posle majčine smrti hrabro korača napred

Pre nešto više od mesec dana zauvek nas je napustila jedna od najboljih književnica Isiodra Bjelica. Preminula je u stanu njenih roditelja na Novom Beogradu u 52. godini. Otišla je bez pompe i velikih reči, kao kada bi u osami svoje sobe prionula na pisanje novog romana. Isidora je iza sebe ostavila 14 godina starijeg supruga profesora dramaturgije i filmskog scenaristu Nebojšu Pajkića  i dvoje dece - sina Lava Grigorija i ćerku Vilu Evanđelinu.

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković u želji da sećanje na Isidoru nikada ne izbledi, u najnovijoj emisiji ugostila je Lava. On je iskreno pričao o majci, kao i njenoj borbi sa opakom bolešću koja je na kraju ondela njen život. Lav je govorio i o Isidorinoj smrti, a njegova potresna ispovest rastužila je sve u studiju.

Pročitajte: Isidora Bjelica - Mili moj dečače, znao si da me nasmeješ kada nisam imala snage ni za suze

- Ja ne volim da kažem da je ona izgubila tu bitku, ona je nju pobedila. Doživela je Vilino i moje punoletstvo - rekao je Lav plačući, a Sanja je jedva obuzdala emocije pred gostima.

- Joj, nemojte. Sada ću i ja da plačem sa tobom - rekla je ona, dok je bila na ivici suza i jedva se pribrala da nastavi emisiju dalje.

Pročitajte: Isidora Bjelica i Lav Pajkić - Život nam je visio o koncu

Lavu su u emisiji pravili društvo i pevačica Nada Obrić, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, pevačica Tijana Milentijević, direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, youtube printscreen