6 sati u totalnoj anesteziji: Ovako Ceca Ražnatović izgleda posle operacije u Turskoj, nova žena FOTO

6 sati u totalnoj anesteziji: Ovako Ceca Ražnatović izgleda posle operacije u Turskoj, nova žena FOTO

Autor: | 01/11/2022

1

Izgled Cece Ražnatović posle intervencije u Turskoj

Operacija je bila neizbežna, rekla je Ceca Ražnatović u četvrtoj epizodi porodičnog serijala Ceca Show i prilično zabrinula javnost. Dodatni šok izazvale su fotografije iz operacione sale klinike u Istanbulu, gde smo je videli pripremljenu za zahvat, a anestezija je već počela da deluje.

Pročitajte: Cecina bolest počela da se vidi na fotografijama - Ovo je nešto najgore što može da se desi jednoj ženi

Ceca Show printscreen

 

Operacija je trajala šest sati, što dovoljno govori koliko je bila komplikovana i neophodna. No, sve je to sada već prošlost. Folk zvezda se u međuvremenu uspešno oporavila, a da je sve proteklo u najboljem redu dokaz je i jučerašnje snimanje emisije „Zvezde Granda“.

Pročitajte: Sad je njen - Ovo je muškarac kog je Ceca maznula od Karleuše FOTO

ATA Images

 

Da vas ne držimo u neizvesnosti, Ceca izgleda – sjajno. Kao da se ništa nije desilo. Sama je izašla iz automobila, nasmejana i raspoložena, jedva čekajući da ponovo sedne za sudijsku stolicu i počne da deli ocene učesnicima takmičenja. Stajling je, ovog puta, bio kariran od glave do pete, uz mali „uvid“ u dekolte.

Pročitajte: Ceca operisana u Istanbulu, porodica zabrinuta - Nije bezazleno! FOTO

Ata Images

 

Još nije poznato da li je operativni zahvat bio estetske prirode ili je Ceca imala neke zdravstvene probleme. Možda ćemo saznati u novoj epizodi serijala. 

Komentari (1)

Loading
Peki 19:33 01.11.2022
Odgovori

Ova zena je sve moguca danas je snimaju u Turskoj na operaciji a istovremeno na snimaju zvezda granda.Dogovorite se gde je pa nam javite.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti