Prekida sve planove! Operacija će trajati najmanje 6 sati, Ceca progovorila o bolesti: Moći ću da šetam koliko budem sposobna

Prekida sve planove! Operacija će trajati najmanje 6 sati, Ceca progovorila o bolesti: Moći ću da šetam koliko budem sposobna

Autor: | 28/10/2022

0

Bolest Cece Ražnatović je ovo

U četvrtoj epizodi serijala “Ceca Show”, koja će večeras biti emitovana, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otkriće detalje složene operacije kojoj će se uskoro podvrgnuti.

Zahvat je zakazan u Istambulu, u klinici specijalizovanoj za njen zdravstveni problem.

Pročitajte: Sve priznala - Bolest Cece Ražnatović uzela maha, operacija zakazana

Dejan Milićević

 

Kako otkriva „Blic“, zahvat će trajati najmanje šest sati, a postoperativno mirovanje dve nedelje.

‒ Tamo ostati najmanje 12 dana. Rekao mi je doktor da će operacija trajati šest sati, da je to standard za tu intervenciju – otkrila je Ceca u razgovoru sa sestrom Lidijom u večerašnjoj epizodi.

printscreen

 

Bolest Cece Ražnatović zaustaviće operacija 

Kako folk zvezda dalje otkriva, intervencija nije mogla da se odlaže.

‒ Moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, moram da idem. Znam da zahvat traje, ali želim da to rešim i da se u svojoj koži dobro osećam.

Pročitajte: Bolna tajna čuvana 27 godina - Ceca pred svadbu izgubila bebu, Veljko začet vantelesnom oplodnjom

printscreen

 

Ceca navodi da se ne plaši jer veruje doktoru koji će je operisati.

‒ Ne bojim se, kad sam bila na konsultacijama, ulio mi je poverenje. Pratim ga već dve, tri godine preko društvenih mreža šta i kako radi i to što sam videla mi se dopada. Nemam nikakav strah, ne dvoumim se, baš mi je ulio poverenje. Drago mi je da ću to konačno da rešim, da nemam više probleme ‒ kaže folk diva.

printscreen

 

Najvažnije joj je bilo da je operiše vrhunski stručnjak kako ne bi imala posledice.

‒ Bar će neko ko je vrhunski hirurg to da reši kako ne bih imala posledice na koži posle intervencije. To mi je jako bitno, ipak sam ja žensko ‒ otkriva Ceca. ‒ Generalno, za tu intervenciju zbog mog zdravstvenog problema zadržavaju 48 sati, ali možda mene zadrže i 72. Posle toga ću morati da odležim, moći ću da šetam koliko budem sposobna. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin