Ovo je plastični hirurg koji je operisao Cecu: Doktor Bulent stručnjak za preoblikovanje tela i brazilsko podiznje zadnjice

Ovo je plastični hirurg koji je operisao Cecu: Doktor Bulent stručnjak za preoblikovanje tela i brazilsko podiznje zadnjice

Autor: | 02/11/2022

1

Cecin doktor je čuveni turski hirurg Bulent Čihantimur

Ceca Ražnatović nedavno je zabrinula naciju kada je otkrila da mora da se podvrgne komplikovanom hirurškom zahvatu. Operacija, izvršena u Istanbulu, trajala je oko šest sati, kako je rekla u svom serijalu Ceca Show. No, sve je dobro prošlo, pa se folk zvezda vrlo brzo vratila svakodnevnim obavezama.

Pročitajte: 6 sati u totalnoj anesteziji - Ovako Ceca Ražnatović izgleda posle operacije u Turskoj, nova žena FOTO

ATA Images

 

Kao što se vidi negde na snimku iz operacione sale, zahvat je izveden pod budnim okom specijaliste za estetsku i plastičnu hirurgiju Bulenta Čihantimura, poznatijeg kao Doktor B. Stručnjak za neinvazivnu tehniku preoblikovanja tela, bez ožiljaka i dugotrajnog postoperativnog procesa, koja za samo nekoliko sati pacijentu pruža figuru iz snova, sarađuje sa holivudskim divama, muzičkim zvezdama, supermodelima, a među njegovim klijentima su i sestre Kardašijan, koje su se podvrgle trendu podizanja zadnjice pod nazivom BBL - Brasilian Butt Lift.

Pročitajte: Sad je njen - Ovo je muškarac kog je Ceca maznula od Karleuše FOTO

Promo

 

- Profesija kojom se bavim zapravo predstavlja spoj umetnosti i nauke. Rekonstruišemo telo i popravljamo ga, ali ja više volim da kažem da ga dizajniramo. Svaka ljudska figura je drugačija, svaki “popravak” je priča za sebe. Rezultat koji ugledam posle svakog zahvata za mene je svojevrsno umetničko delo. Ne postoji ružna osoba. Svako je lep, u većoj ili manjoj meri, što zavisi od načina na koji doživljava sebe i održava lepotu – kaže Doktor B, jedan od najboljih i najtraženijih plastičnih hirurga današnjice.

Pročitajte: Saša Kovačević - U Tursku nisam išao na letovanje, već na operaciju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DoctorB (@bulentcihantimur)

Za dostignuća u oblasti medicine Bulent Čihantimur nagrađen je visokim priznanjima, a tehnike koje je razvio s razlogom se smatraju revolucionarnim. Studirao je u Istanbulu, ali iskustva je, kaže, sticao po celom svetu, putujući i posmatrajući kako drugi ljudi žive i rade. Osnovao je “Estetik International Health Group”, jednu od vodećih zdravstvenih institucija u Turskoj. Njegova baza, veličanstvena klinika jednostavno nazvana Doctor B, smeštena je u metropoli na Bosforu, a ima ih još nekoliko u različitim gradovima sveta.

Bez obzira na jezik koji govore, klijenti svugde traže isto - savršeno telo i zaustavljanje godina.

Pročitajte: Njoj ne treba filter - Dragana Katić ne stidi se svog lica bez šminke, na 57. rođendan poslala snažnu poruku (foto)

Luka Šarac

 

Cecin doktor ekspert za preoblikovanje tela

- Apsolutni hit je totalno preoblikovanje tela, sesija koja se sastoji od nekoliko aplikacija i zahvata. Izvode se na regijama gde se pojavljuje višak kože, na primer, posle trudnoće, naglog mršavljenja ili jednostavno gubitka forme usled godina. Radi se predeo abdomena, bedra, noge, lifting grudi, podizanje zadnjice, zatezanje struka... Već narednog dana pacijent može normalno da hoda, a oporavak traje tri nedelje, posle čega se može da se vrati svakodnevnom životu u novom telu kakvo je oduvek želeo. Iako volim da ljude činim srećnim, svima koji mi se obraćaju za pomoć prvo savetujem da pokušaju da telo oblikuju prirodnim putem, da idu u teretanu i hrane se zdravo. Ako to ne pomogne, onda tražimo brži i što bezbolniji način. No, ne zaboravite - lepota mora da se održava.

Pre nekoliko godina Doktor B boravio je u Beogradu na poziv svoje prijateljice Jelene Karleuše, kada je održao prezentaciju u hotelu Hilton.

Luka Šarac

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti