Ceca na mukama zbog sestrića: Grešim imena blizancima, prosto ih pobrkam! Petar i Ilija tetki poručili samo jedno

Ceca na mukama zbog sestrića: Grešim imena blizancima, prosto ih pobrkam! Petar i Ilija tetki poručili samo jedno

Autor: | 07/10/2022

0

Sestrići Cece Ražnatović umeju da joj zadaju muke

Prva epizoda serijala „Ceca Show“ premijerno će biti emitovana večeras u 22 sata na Blic televiziji, a gledaoci će imati priliku da upoznaju i Petra i Iliju Ocokoljića, sestriće Svetlane Ražnatović

Pročitajte: Bila je tu i kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan - Ona je Cecina senka, najveći oslonac i čuvar tajni (foto)

Miloš Nadaždin

 

Ceca, prema sopstvenom priznanju, često ne razlikuje sinove svoje sestre Lidije Ocokoljić

‒ Grešim imena blizancima. Prosto ih pobrkam. Za Iliju mislim da je Petar, za Petra mislim da je Ilija, ali to je samo u nekim situacijama. Iako su od samog rođenja uz mene, oni meni toliko liče. Jedino kada ih pogledam frontalno znam ko je ko, ali iz profila ili otpozadi ne. Identični su ‒ priča Ceca kroz osmeh. 

Sestrići Cece Ražnatović tetku baš i ne razumeju 

S druge strane, blizancima nije jasno kako bilo ko ima problem da ih razlikuje budući da je, kako sami ističu, razlika na pretek. 

‒ Ima mnogo razlika. Obično nas razlikuju po rupici na licu. Kada smo imali boginje, Ilija se češao pa mu je ostao ožiljak ‒ otkriva Petar. Ilija se na to nadovezuje:

Pročitajte: Strogi roditelji Ceci jednu stvar nikada nisu oprostili - Mira i Slobodan Veličković želeli su ovakav život svojoj ćerki

Miloš Nadaždin

 

‒ Na fudbalskom terenu se razlikujemo tako što Petar šutira desnom, a ja levom nogom. Igramo drugačije pozicije. Ja nosim broj 45 i igram desno krilo! 

‒ Ja nosim 33 i igram desnog beka. Ne igramo iste pozicije, Ilija je bolji u napadu, a ja sam bolji u odbrani. Kod nas ne postoji bolji ‒ zaključuje Petar. 

Osim blizanaca Petra i Ilije, Cecina sestra ima još dvoje dece, sina Viktora i ćerku Helenu

Miloš Nadaždin

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti