Ponovo isti scenario: Otkazana svadba Mihajla Šaulića, Goca očajna

Ponovo isti scenario: Otkazana svadba Mihajla Šaulića, Goca očajna

Autor: | 17/08/2022

0

Svadba Mihajla Šaulića otkazana

Mihajlo Šaulić i njegova devojka Marina Velimirović sledeće godine postaće roditelji. Zbog toga su požurili sa pripremama za venčanje, međutim oni su ipak odlučili da otkažu svadbu koja je trebalo da se desi na jesen. 

Pročitajte: I konzuli imaju dušu - Odmor Mihajla Šaulića svi komentarišu, trudna verenica oduševila (foto)

Instagram

 

- Marina je u četvrtom mesec trudnoće i sada je sa Mihajlom u Švajcarskoj. Oni su planirali da se vančaju pre nego što beba stigne na svet i to je najviše obradovalo Gocu. Svi su im se ponudili da im pomognu oko pripema kako se ne bi mladenci mnogo umarali i stresirali, ali Mihajlo i Marina su nedavno odlučili da sve  otkažu i to su saopštili porodicama. Mihajlo je bio taj koji je potegao tu temu, jer opet je zavladao korona virus - navodi izvor za Star

Svadba Mihajla Šulića desiće se sledeće godine 

Lekari su Marini na poslednjem pregledu rekli da treba što više da odmara i shvatili su da trenutno nije sutuacija idealna da bi pravili svadbu.

Pročitajte: Dočekao svojih pet minuta - Mihajlo Šaulić je o ovome sanjao (foto)

Rajko Ristić

 

- Oni su se dogovorili da odlože sve, pa da svadba bude sledeće godine, najverovatnije u oktobru kad bi i krstili bebu. Goca je ipak razočarana jer se baš radovala i nadala da će se ispuniti Šabanova želja da se Mihajlo oženi - zaključio je izvor. 

Podsećanja radi sin Šabana Šaulića raskinuo je 2019. godine veridbu sa dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Svadba Mijahla Šaulića zakazana za 25. jun je tada otkazana, a nesuđeni mladenci su se rastali u miru i bez pompe. 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti