Vesna Joksimović sa bivšom snajkom za stolom, Jovane nigde: Objavljen dokaz susreta

Vesna Joksimović sa bivšom snajkom za stolom, Jovane nigde: Objavljen dokaz susreta

Autor: | 30/08/2023

0

Vesna Joksimović juče je imala dobar razlog za slavlje. Naime, njena unuka Mina Joksimović slavila je svoj 28. rođendan, a povodom toga ugostila je najmilije, pa su se za trpezom našle dve Vesne (baka i mama), deka Branislav i ona.

- Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikom nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje supruge Jovane.

Instagram

 

Već godinama u nazad se spekuliše o tome u kakvom je odnosu majka Željka Joksimovića sa njegovom izabranicom i poznatom voditeljkom.

Naime, prvo što je javnost primetila pre nekoliko meseci, jeste da Vesna na svom Instagramu ne prati Jovanu, dok se prva Željkova supruga nalazi na listi njenih prijatelja.

Pročitajte: Celo Valjevo divi se njenom dvorištu - Majka Željka Joksimovića od porodične kuće napravila raj FOTO

Da je do distance između njih dve došlo, izjavila je jednom prilikom i sama Vesna.

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Neko vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali kada sam u novinama izjavila da želim unučiće, udaljile smo se.

Instagram

 

Tada je izašao naslov „Željkova mama otkriva da je Jovana trudna“, što je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala.

Ona to, izgleda, nije mogla da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca - preneo je svojevremeno Vesnine reči „express.ba“.

Pročitajte: A ko će tebi da oprosti, Željko? Vesna Joksimović bivšem mužu poslala brutalnu poruku, sve objavila javno FOTO

S druge strane, sa Željkovom prvom suprugom Vesnom i danas je bliska.

- Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka - rekla je Joksimovićeva majka.

ATA Images

 

Željkovi roditelji su redovni gosti na svim svečanostima koje pevač i voditeljka prave, a Jovana ih uvek srdačno dočeka, te deluje da je ipak između njih sve kako treba, prenosi „Lepa i srećna“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin