Nije želela čak ni njegovo prezime: Ovo je otac ćerke Jasne Milenković Jami FOTO

Nije želela čak ni njegovo prezime: Ovo je otac ćerke Jasne Milenković Jami FOTO

Autor: | 26/10/2022

0

Otac Lee Milenković je poznati beogradski frizer

Iako se retko pojavljuje u javnosti sa ćerkom LeomJasna Milenković Jami u svakoj prilici ističe koliko je ponosna na svoju jedinicu, koju estradni put nikada nije zanimao.

Lea je osnovnu i srednju školu završila kao „vukovac“, govori nekoliko jezika, a u njenom indeksu na fakultetu za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost ređaju se samo desetke. 

Pročitajte: Ovo je zavodnik koji pevačicu nikada nije odveo pred oltar - Veridba je prekinuta, a Jami je ćerku podigla sama (foto)

Jakov Simović

 
 
 

Nije tajna da je pevačica sama odgajala ćerku, budući da se odavno rastala od Leinog oca, beogradskog frizera Predraga Peđe Rankovića, sa kojim je svojevremeno bila u velikoj ljubavi.

Pročitajte: Čestitke pristižu sa svih strana - Ćerka Jasne Milenković Jami majci priredila ogroman razlog za sreću

Facebook

 

Nedavno je Jami napravila presedan, pa je u emisiju „Amidži šou“ došla sa svojom naslednicom, koja je njena slika i prilika, sa dugom plavom kosom i identičnim crtama lica.

Pročitajte: Čestitke pristižu sa svih strana - Ćerka Jasne Milenković Jami, majci priredila ogroman razlog za sreću

ATA Images

 
 

Inače, iako je zakoračila u pedesete, Jasna Milenković i danas se može pohvaliti zavidnom figurom, koja je zasluga dugogodišnjeg aktivnog bavljenja sportom. Malo je poznato da je u mladosti bila četvorostruka prvakinja Jugoslavije u gimnastici, a i dalje redovno trenira, bavi se plivanjem i skokovima u vodu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti