Ovo je zavodnik koji pevačicu nikada nije odveo pred oltar: Veridba je prekinuta, a Jami je ćerku podigla sama (foto)

Ovo je zavodnik koji pevačicu nikada nije odveo pred oltar: Veridba je prekinuta, a Jami je ćerku podigla sama (foto)

Autor: | 19/04/2022

0

Muž Jasne Milenković Jami mogao je biti on 

Svojevremeno je Jasna Milenković Jami važila za fatalnu zavodnicu. Pevačicu su povezivali sa nekim od najmoćnijih muškaraca tog vremena, ali nikada se nije udala. 

Pre dvadeset godina rodila je ćerku, koju je odgajala kao samohrani roditelj. Iako o njenom ocu nije govorila u intervjuima, javna je tajna da je reč o Predragu ‒ Peđi Rankoviću, frizeru sa Banjice. Njih dvoje dugo su bili u vezi, planirano je i venčanje, ali do braka nije došlo.

Pročitajte: Čestitke pristižu sa svih strana - Ćerka Jasne Milenković Jami majci priredila ogroman razlog za sreću

Facebook

 

Pojedini tvrde da je pevačica ostavila verenika jer je shvatila da to što među njima postoji nije ljubav za ceo život, dok drugi pričaju da se njen izabranik uplašio obaveza koje nosi roditeljstvo, pa je Jami napustio kada je saznao da je u drugom stanju. 

Sudbina je htela da Peđa ne bude muž Jasne Milenković Jami 

Bilo kako bilo, majka i ćerka su uspešno prebrodile sve nedaće, a Jami u svakoj prilici ističe koliko je ponosna na svoju jedinicu. Uostalom, kako da ne bude kad je Lea osnovnu i srednju školu završila kao „vukovac“, govori nekoliko jezika, a u njenom indeksu sa fakulteta za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost ređaju se samo desetke.

Pročitajte: Ćerka Jasne Milenković Jami je kopija svoje majke

Jakov Simović

 

Predraga Rankovića mogli smo da vidimo na malim ekranima pre neku godinu. Naime, kada je njegov sestrić Anđelo Ranković postao takmičar rijalitija „Zadruga“, ujak je sa svojom sestrom, Anđelovom majkom, stao pred kamere kako bi ga javno podržao.

printscreen youtube

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti