Čestitke pristižu sa svih strana: Ćerka Jasne Milenković Jami, majci priredila ogroman razlog za sreću

Čestitke pristižu sa svih strana: Ćerka Jasne Milenković Jami, majci priredila ogroman razlog za sreću

Autor: | 06/02/2021

1

Pevačica Jasna Milenković Jami, za sobom ima karijeru i hitove, na kojima bi joj mnogi mogli pozavideti, ipak, svojim najvećim uspehom smatra svoju devetnaestogodišnju ćerku Leu.

- Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju. Mada su me svojevremeno mnogi osuđivali što je sama odgajam, danas mi ti isti ljudi skidaju kapu. Kažu da je to najpametnije što sam u životu uradila - rekla je Jami u iskrenoj ispovesti za magazin "Gloria".

Pročitajte: Jasna Milenković Jami pokazala ćerku - Lea je moj najveći uspeh (foto)

 

 

A sada je došao dan kada je ćerka Jasne Milenković Jami još jednom učinila pevačicu neizmerno ponosnom. Svoje prve ispite, Lea je položila sa desetkama, a ponosna mama nije mogla, a da ne podeli ćerkin uspeh na društvenim mrežama.

Na svom "Instagram" storiju, Jami je objavila index pun najviših ocena i napisala:

- Prvi ispiti, prve desetke! Bravo, princezo mamina - napisala je Jami.

Instagram story printscreen @jamiofficial

 

 

Ćerka Jasne Milenković Jami izrasla je u uspešnu mladu devojku, koja ne voli da se eksponira u javnosti. Baš poput svoje majke, grabi hrabro ka uspehu, a svoju intimu čuva za sebe, jer ne želi da je kroz život prati budno oko javnosti, što je sudbina većine dece poznatih roditelja.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti