Čestitke pristižu sa svih strana: Ćerka Jasne Milenković Jami, majci priredila ogroman razlog za sreću

Čestitke pristižu sa svih strana: Ćerka Jasne Milenković Jami, majci priredila ogroman razlog za sreću

Autor: | 06/02/2021

1

Pevačica Jasna Milenković Jami, za sobom ima karijeru i hitove, na kojima bi joj mnogi mogli pozavideti, ipak, svojim najvećim uspehom smatra svoju devetnaestogodišnju ćerku Leu.

- Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju. Mada su me svojevremeno mnogi osuđivali što je sama odgajam, danas mi ti isti ljudi skidaju kapu. Kažu da je to najpametnije što sam u životu uradila - rekla je Jami u iskrenoj ispovesti za magazin "Gloria".

Pročitajte: Jasna Milenković Jami pokazala ćerku - Lea je moj najveći uspeh (foto)

 

 

A sada je došao dan kada je ćerka Jasne Milenković Jami još jednom učinila pevačicu neizmerno ponosnom. Svoje prve ispite, Lea je položila sa desetkama, a ponosna mama nije mogla, a da ne podeli ćerkin uspeh na društvenim mrežama.

Na svom "Instagram" storiju, Jami je objavila index pun najviših ocena i napisala:

- Prvi ispiti, prve desetke! Bravo, princezo mamina - napisala je Jami.

Instagram story printscreen @jamiofficial

 

 

Ćerka Jasne Milenković Jami izrasla je u uspešnu mladu devojku, koja ne voli da se eksponira u javnosti. Baš poput svoje majke, grabi hrabro ka uspehu, a svoju intimu čuva za sebe, jer ne želi da je kroz život prati budno oko javnosti, što je sudbina većine dece poznatih roditelja.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti