Estrada je ne zanima: Ćerka Jasne Milenković Jami ponosno sedi za govornicom Skupštine, a tek kad vidite kako se obukla

Estrada je ne zanima: Ćerka Jasne Milenković Jami ponosno sedi za govornicom Skupštine, a tek kad vidite kako se obukla

Autor: | 08/12/2023

0

Ćerka Jasne Milenković Jami ponosno sedi za govornicom Skupštine

Lea Milenković ima 21 godinu, na fakultetu ređa desetke, neverovatno liči na mamu i nije ni čudo što jači pol toliko gubi glavu za njom. A mama vam je dobro poznata. Nekada je bila velika folk zvezda. Reći ćemo samo – čokolada!

Instagram

 
 

Sad ste već verovatno pogodili da je lepa Lea ćerka Jasne Milenković Jami, na čije su čari muškarci svojevremeno padali kao pokošeni. No, njena naslednica nije odabrala muziku za životni poziv, već je vrlo ozbiljno zanima politika.

Pročitajte: Nije želela čak ni njegovo prezime - Ovo je otac ćerke Jasne Milenković Jami

“Budite promena koju želite da vidite u svetu”, citirala je Mahatmu Gandija uz fotografije na kojima je vidimo za govornicom Narodne skupštine Srbije.

Instagram

 

Ko zna, možda je jednog dana izaberu za narodnog poslanika... A taj dan bi mogao skor oda dođe, s obzirom na uspehe koje niže na fakultetu, gde studira međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Lea je srednju školu završila kao đak generacije, govori tri jezika, sa mamom se ponekad pojavi u nekoj emisiji. A tata? Sećamo se velike ljubavi folk zvezde pre dve decenije, frizera Predraga Peđe Rankovića, koji je, verujemo, takođe ponosan na ovu lepu mladu damu.

Instagram

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti