Olgu svi odlično znate, a evo kako izgleda sin Predraga Danilovića: Vuk dominira na košarkaškom terenu, a od oca je nasledio i ovo (foto)

Olgu svi odlično znate, a evo kako izgleda sin Predraga Danilovića: Vuk dominira na košarkaškom terenu, a od oca je nasledio i ovo (foto)

Autor: | 26/07/2022

0

Sin Predraga Danilovića krenuo je tatinim stopama (foto)

Proslavljeni košarkaš Predrag ‒ Saša Danilović i njegova supruga Svetlana, novinarka Radio-televizije Srbije, roditelji su dve ćerke i sina. Najstarija Olga, juniorska osvajačica „Rolan Garosa“, odavno nas je očarala na teniskim terenima. Mlađa Sonja opredelila se za odbojku, dok je Vuk rešio da krene tatinim stopama.

Pročitajte: Olga Danilović emotivnom posvetom i fotografijom čestitala rođendan najvažnijoj ženi u svom životu

Instagram

 

Naslednik legendarnog Saše Danilovića, koji se posle povlačenja sa terena posvetio sportu sa pozicije predsednika Košarkaškog saveza Srbije, rođen je 2008. godine. Rano je pokazao da mu je košarka u genima, pa je nastupao za dve godine stariju generaciju Partizana, a ubuduće će nositi dres Mege.

Pročitajte: Predrag i Svetlana Danilović - Ljubav koja se rodila iz prijateljstva i to kada su imali 16 godina

Instagram

 

Mečeve Danilovića juniora sa tribina često prate ne samo roditelji već i sestre, koje mu pružaju punu podršku.

Iako ima samo 14 godina, već sada je jasno da je Vuk na putu da postane odličan košarkaš, a sudeći po fotografijama koje je ovih dana objavio na Instagramu lako se može zaključiti da je osim talenta od oca nasledio izgled i harizmu.

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti