Najsrećniji dan u porodici Stevana Pialea: Čestitke samo stižu (foto)

Najsrećniji dan u porodici Stevana Pialea: Čestitke samo stižu (foto)

Autor: | 03/08/2022

3

Rođendan ćerke Stevana Pialea bio je nezaboravan

Stevan Piale već osam godina je u ljubavi sa svojom izabranicom Unom, a pre dve godine postali su roditelji devojčice Rose koja je njihov najveći ponos.

Pročitajte: Ekskluzivno za "HELLO!" Stevan i Una Piale - Upoznajte našu Rosu

Nikola Gudović

 

Srećni par je proslavio ćerkin rođendan na imanju u Sremu, a sudeći po fotografijama, biće to dan za pamćenje. Čitavo dvorište bilo je prelepo dekorisano a dominirali su baloni, najviše oni u roze boji.

Glumac se nije odvajao od svoje ćerke, sve vreme je zamejavao i nosio na krkačama, dok je preslatka devojčica sa mašnom u kosi blistala je od sreće.

Pročitajte: Najlepši poklon za rođendan - U dom Stevana i Une Piale stigla preslatka devojčica

Instagram

 

Instagram

 

Rosa je imala prelepu tortu na dva sprata ukrašenu reklo bi se po meri svake devojčice, a drugari su bili tu da pevaju rođendansku pesmu i zajedno duvaju svećice.

Pročitajte: Dar iz srca i duše - Stevan Piale pripremio ćerki rođendanski poklon za sva vremena

Instagram

 

Instagram

 

Ponosni tata je svojoj mezimici za prošli rođendan napisao pesmu, a kako kaže ove godine je pesma izostala, ali je zato dobila žurku i pregršt momenata koje će ostati uspomene u foto albumu.

Instagram

 

Komentari (3)

Loading
Verka Veca 21:24 03.08.2022
Odgovori

Predivan i uspešan mladi bračni par..Stevan Piale i Una..i njihova preslatka kćerkica Rosa...par samo za poželeti..Bog ih dragi u svemu čuvao i blagoslovio, mnogo ih volim iako se lično ne poznajemo..ulepšati su mi svakodnevni u.. divna deca..voli ih teta Veca iz Lapova

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti