Samo pet meseci nakon što je stigla mala Kata! Radost u domu Stevana i Une Piale, ČESTITAMO OD SRCA! FOTO

Samo pet meseci nakon što je stigla mala Kata! Radost u domu Stevana i Une Piale, ČESTITAMO OD SRCA! FOTO

Autor: | 01/08/2023

0

Ćerka Stevana Pialea modna ikona na plaži

Glumac Stevan Piale i njegova supruga Una, početkom godine su postali roditelji, po drugi put, kada je u njihov dom stigla mala Kata, a njoj se najviše obradovala starija sestra Rosa, koja je sa nestrpljenjem čekala da mama i beba izađu iz porodilišta.

Instagram

 

Iako je okupiran profesionalnim obavezama, mladi glumac nastoji da svaki slobodan trenutak posveti supruzi Uni i ćerkama.

Tako je Piale zajedno sa svoje tri dame otputovao na letovanje u Grčku, odakle je svakodnevno objavljivao fotografije na kojima smo mogli da vidimo delić porodične atmosfere na moru.

Pročitajte: Živa legenda - Tasta Stevana Pialea zna cela Srbija, nećete verovati o kome je reč FOTO

Osim prelepih plaža okupanih Suncem, Uninog besprekornog izgleda posle porođaja, mnogima je privukao pažnju i stajling male Rose koja je dala modni zadatak - kako treba izgledati na plaži i to u stilu prave male princeze.

 

 

“Sprovodimo u delo novu tradiciju - svake godine poslednjeg dana na moru, slikaću ih ovako, čisto da nas malo ubije u pojam kada budemo ovako jasno mogli da vidimo kako brzo raste. Rosina i tatina slika”, napisao je Stevan ispod fotografije sa svojom starijom ćerkom koja je nosila roze bermudice kakve bi sigurno poželele mnoge devojčice.

Instagram

 

Inače, Una i Stevan danas imaju mnogo razloga za slavlje. Naime, njihovoj Rosi je danas rođendan, a tata je povodom toga objavio prelepu fotografiju devojčice ispod koje su se nizale četitke.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još