Dom Slađe Alegro sinonim za ljubav i toplinu, pevačica otvorila vrata svog raja u Obrenovcu (foto)

Dom Slađe Alegro sinonim za ljubav i toplinu, pevačica otvorila vrata svog raja u Obrenovcu (foto)

Autor: | 09/10/2022

1

Dom Slađe Alegro kao iz bajke

Pevačica Slađa Alegro (43) jedna je od osoba koja veoma vole grad i kraj u kom su rođeni i tu žele da ostanu zauvek. Baš iz toga razloga sa suprugom Zoranom Dragašom, sa kojim je šest godina u braku i ima ćerkicu Milu, svila je porodično gnezdo u rodnom Obrenovcu.

Pročitajte: Ovde stanuje čarolija - Dom Slađe Alegro spreman za praznike, sve je specijalno dekorisano njenu ćerkicu Milu

Instagram

 

Slađa i njena porodica baš u ovom stanu na četvrtom spratu stambene zgrade 2014. godine preživeli su stravične poplave koje su zadesile Obrenovac. Na svu sreću, sve je prošlo kako treba, pa je posle udaje Slađa sa suprugom sredila svoj dom onako kako želi. 

Prelepo opremljenom nekretninom dominiraju braon, bež i bela. 

Instagram

 

Dnevni boravak, koji je spojen sa trpezarijom, pevačica je dekorisala brojnim porodičnim fotografijama, kao i ikonama jer je veoma pobožna o čemu je često pričala. 

Pročitajte: Slađa Alegro iskreno - Nisam išla na vantelesnu oplodnju, pobačaje sam imala samo zbog jedne stvari

Instagram

 

Prostrani dnevni boravak opremljen je ugaonim garniturama kao i raznim komodama, a zanimljiva su i brojna ogledala koja čitavom prostoru daju posebnu dubinu. 

Instagram

 

Kada se nastupi završe i brojne poslovne obaveze Slađa mir prolazi u svoja četiri zida, pa spavaću sobu nije opteretila velikim brojem detalja, samo omiljenim porodičnim fotografijama. 

Instagram

 

Dom Slađe Alegro poseduje sobu za pravu princezu 

Sigurno najlepša i najtoploja prostorija u domu Slađe Alegro jeste soba neodoljive Mile.

Instagram

 

Bež - beli tonovi i detalji u roze boji Milino carstvo čine prelepim, tako da sve podseća na pravu bajku. Slađa se posebno potrudila da njena mezimica uživa u svom carstvu pa joj je kupila i krevet za prave princeze. 

Pročitajte: Slađa Alegro proslavila ćerkin rođendan - Oduševila sve emotivnom porukom (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Kako ne želi da propusti nijedan trenutak Milinog odrastanja, pevačica u dečjoj sobi poseduje i moderan puder roze kauč na kojem može da prespava i uživa sa svojom ćerkom. 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti