Muž Slađe Alegro glavna tema u medijima, pevačica šokira: Žene, pazite za koga se udajete

Muž Slađe Alegro glavna tema u medijima, pevačica šokira: Žene, pazite za koga se udajete

Autor: | 29/11/2022

0

Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, i njen suprug Zoran važe za jedan od najskladnijih parova javne scene. Ove godine obeležili su šest godina braka, a ćerka Mila kruna je njihove iskrene ljubavi koja traje više od deset godina.

Pročitajte: Slađa Alegro iskreno - Nisam išla na vantelesnu oplodnju, pobačaje sam imala zbog jedne stvari

Boško Karanović

 

- Upoznali smo se na moru pre sada već deset godina i nekako, ne treba ljude da tražite, oni sami nekako dođu. Kao što imam utisak za moje saradnike, tako isto i za svog supruga. Čini mi se da je Bog to sve uradio kako treba i ja sam zaista ponosna na naš odnos, na naš brak, na našu porodicu i na našu zajednicu - rekla je svojevremeno Slađa za "Toxic" TV koja se sa suprugom godinama borila za potomstvo i u 39. postala majka.

Od Milinog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dve "dijabole" od roditelja, zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi, i onda od te prevelike ljubavi plašiš se da negde nešto ne omaneš. Stvarno mislim da nigde nismo omanuli za sada, bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Razmazite dete, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih volela.

Pročitajte: Muž Slađe Alegro ispunjava sve njene snove - Njihov dom sinonim je za ljubav i toplinu, pevačica otvorila vrata svog raja u Obrenovcu (foto)

Instagram

 

A za to buduće ludo vreme, mora sama da se potrudi, kao što smo se mi trudili. Na primer ja svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se napravi poverenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema vama i detetu - iskrena je pevačica za "Republiku".

Slađi Alegro je, inače, ovo drugi brak. Njen prvi muž bio je Milorad Lekić, zvani Leka, koji je 2010. godine uhapšen, te pevačica o njemu nerado govori. 

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin