Izuzetno bogat, uspeo da zbuni celu Srbiju: Muž Marije Petronijević konačno u javnosti, nećete verovati da je to ON (foto)

Izuzetno bogat, uspeo da zbuni celu Srbiju: Muž Marije Petronijević konačno u javnosti, nećete verovati da je to ON (foto)

Autor: | 05/10/2022

1

Muž Marije Petronijević oduševio Srbiju 

Glumica Marija Petronijević iza sebe ostavlja najtežu godinu života. U njoj je za samo mesec dana ostala bez oba roditelja i to u trenutku kada je mislila da živi najveću sreću. Pre nešto manje od godinu dana jedna od naših najlepših glumica postala je majka, ali su tragični događaji pomutili njenu radost.

Pročitajte: Sin joj je sada jedina uteha - Velika tuga u domu Marije Petronijević, sreća nije dugo trajala

Instagram

 

Ipak, uz veliku podršku i ljubav voljenog supruga Marija je brzo stala na noge i hrabro nastavila dalje. Ko je zarobio njeno srce dugo se samo nagađalo, a sada je konačno sve isplivalo na površinu.

Muž Marije Petronijević je bogati humanitarac iz Loznice Milinko Isaković (43), inače IT stručnjak.

„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...“, jedan je od komentara koji su se našli ispod fotografije koju je objavio muž Marije Petronijević.

Instagram

 

Muž Marije Petronijević svima je dobro poznat 

Milinko Isaković javnosti je postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama s nadom da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji. Originalnim potezom želeo je da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u moderno vreme zaboravljene.

Pročitajte: Prizor koji topi srca - Marija Petronijević objavila prvu fotografiju sa sinom (foto)

Instagram

 

‒ Jednog dana probudio sam se s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, a već sledećeg pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac.

Sve što čovek čini u životu najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne duševni mir. Želeo sam da nešto učinim za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju ‒ rekao je tada Milinko za „Alo!“.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin