Prvi put zajedno na crvenom tepihu: Marija Petronijević konačno pokazala tajanstvenog muža FOTO

Prvi put zajedno na crvenom tepihu: Marija Petronijević konačno pokazala tajanstvenog muža FOTO

Autor: | 19/10/2022

0

Muž Marije Petronijević dugo je bio enigma za javnost. Lepa glumica godinama je krila zbog koga je sve napustila i život nastavila na selu. Tek nedavno objavila je zajedničku fotografiju na Instagramu, a sinoć je na premijeri filma „Komedija na tri sprata“ sa svojim izabranikom Milinkom Isakovićem prvi put zvanično stala pred kamere.

Pročitajte: Nesreća nikad ne ide sama - Marija Petronijević potpuno slomljena, mesec dana posle smrti majke ostala je i bez njega

Boško Karanović

 

Par je prošetao crvenim tepihom ruku podruku i nasmejan pozirao fotoreporterima. Marija je blistala u elegantom crnom kompletu i bluzi u boji kajsije, dok je njen izabranik odabrao nešto opušteniju varijantu.

Pročitajte: Marija Petronijević promenila život iz korena, a sada je miran dan na selu uzdrmao on! (foto)

Boško Karanović

 

Muž Marije Petronijević je IT stručnjak i bogati humanitarac iz Loznice koji je pre desetak godina u dobrotvornoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama kako bi ih pronašli oni kojima je pomoć najpotrebnija.

Izgleda da Marija i Milinko neguju iste vrednosti, budući da se ona na vrhuncu karijere povukla na selo gde danas živi mirnim porodičnim životom sa suprugom i sinom

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin