Glumu je zamenila poljoprivredom: Zavirite na čarobno seosko imanje Marije Petronijević FOTO

Glumu je zamenila poljoprivredom: Zavirite na čarobno seosko imanje Marije Petronijević FOTO

Autor: | 07/06/2023

0

Dom Marije Petronijević godinama je na selu

Iako nije završila glumu, nizala je uloge u televizijskim serijama, dobila je nadimak „srpska Monika Beluči“, oprobala se i u voditeljskim vodama, a onda je odlučila da se iz prestonice preseli na selo i povuče iz javnosti.

Marija Petronijević danas živi u mestu Visibaba, nedaleko od Požege, sa suprugom Milinkom Isakovićem i jednoipogodišnjim sinom.

Pročitajte: Prohodao je i raste na selu okružen životinjama - Marija Petronijević pokazala jednogodišnjeg sina FOTO

Instagram

 

‒ Odrasla sam na selu. Verovatno me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe, pa kad se ukazala prilika, vratila sam se u rodni kraj i posvetila onome što volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da pratite ‒ smatra lepa glumica, koja se nikada nije pokajala što je crveni tepih zamenila prostranim poljima, a glumu poljoprivredom.

Marija je prvo počela da sadi jagode, od bašte je prešla na plastenik, a zatim je posadila brojne sadnice raznog voća. U međuvremenu je počela da gaji živinu i ovce, kojih ima više stotina, vredno obavlja sve neophodne poslove, a nije joj strano ni da vozi traktor.

Pročitajte: Prvi put zajedno na crvenom tepihu - Marija Petronijević konačno pokazala tajanstvenog muža FOTO

Instagram

 

‒ Rad na seoskom imanju sa velikim brojem životinja nije pretežak, ali nije ni lak. Vreme i klima ne čekaju da se poslovi dovrše, već čovek uvek mora da žuri da bi stigao da uradi više. Na selu nema muških i ženskih poslova, posao jednostavno mora da se završi.

Instagram

 

Instagram

 

Uz Mariju je uvek njen sinčić, koji ima privilegiju da odrasta u prirodi, da se igra sa domaćim životinjama i prve korake pravi na mekoj travi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti