Ovo je misteriozni suprug Marije Petronijević: Glumica čeka drugo dete sa njim, žive povučeno na selu

Ovo je misteriozni suprug Marije Petronijević: Glumica čeka drugo dete sa njim, žive povučeno na selu

Autor: | 14/08/2023

0

Suprug Marije Petronijević dugo je bio misterija

Prelepe vesti dolaze iz sela Visibabe kod Požege - glumica Marija Petronijević čeka drugo dete, a rode stižu sredinom septembra.

Instagram

 

Glumica se proslavila ulogom u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, ali pre nekoliko godina odlučila je da se povuče iz javnosti i vrati se u svoje rodno selo. Vešto je izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu, tako da jako malo znamo o njenom izabraniku, ali i sinu, čije ime i dalje nije otkrila javnosti, dve godine nakon što je naslednik došao na svet. Trudila se da ne otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, međutim njen suprug je to učinio svojevremeno umesto nje i objavio njihov selfi na Instagramu.

Instagram

 

Reč je o Milinku Isakoviću, IT stručnjaku. Srpska Monika Beluči, kako zovu našu glumicu, gradsku vrevu zamenila je seoskim životom i okrenula se prirodi i poljoprivredi, a Isaković deli njene vrednosti i oboje sa svojim sinom uživaju daleko od ubrzanog urbanog načina života.

Pročitajte: Prohodao je i raste na selu okružen životinjama - Marija Petronijević pokazala jednogodišnjeg sina FOTO

Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji, piše Kurir.

Instagram

 

Svojevremeno je rekao da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

Pročitajte: Sin joj je sada jedina uteha - Velika tuga u domu Marije Petronijević, sreća nije dugo trajala

Podsetimo, Marija samo što se nije porodila - termin joj je u septemrbu i sa uzbuđenjem očekuje prinovu. Glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom periodu - u danima kada sam se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše Gloria u ekskluzivnom intervjuu sa glumicom. Pol deteta još uvek ne zna, i sačekaće porođaj da sazna da li u njihove živote ulazi dečak ili devojčica.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti