Frano Lasić otkrio ime sina i priznao: Milena je pred sam porođaj doživela komplikacije

Frano Lasić otkrio ime sina i priznao: Milena je pred sam porođaj doživela komplikacije

Autor: | 21/12/2020

0

Sin Frana Lasića (67), koji je na svet došao pre tačno 22 dana, dobio je prelepo, ali za ove prostore nesvakidašnje ime. Glumac je otkrio da su on i njegova trideset godina mlađa supruga Milena dali sinu ime Nikolas.

- Presrećan sam zbog rođenja sina Nikolasa. Kao ptičica se osećam. Naravno, voleli bismo i supruga i ja da malo više spavamo, ali ništa nam, zaista, nije teško. On danas ima 22 dana - oduševljeno je rekao glumac.

Pročitajte: Frano i Milena pokazali sina - Upoznajte najmlađeg Lasića (foto)

Frano Lasić je gotujući kod Boška i Aleksandre u emisiji "Kec na jedanaest", na televiziji "K1", priznao i da je Milena pred sam porođaj prošla kroz veoma stresan i naporan period. Naime, taman kada su jedva čekali da beba dođe na svet, Milena je u devetom mesecu saznala da je pozitivna na covid-19.

Sina Nikolasa videla je tek posle četiri dana posle porođaja u momentu kada je napuštala porodilište.

- U ponedjeljak ujutru izgubila sam čulo mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedelje počeo porođaj - rekla je Milena za "Blic", koja se porodila pod spinalnom anestezijom.

Pročitajte: Milena i Frano Lasić ponosni roditelji prelepog dečaka!

- Videla sam bebu na sekund. Zato sam i želela spinalnu anesteziju da bih mogla da he vidim odmah po rođenju. A u skladu s protokolom za porodilje s covidom, odmah su je odveli iz porođajne sale. Tako da sam sina videla tek kada sam izašla iz porodilišta - dodala je Milena. Ona je istakla i da je bila izbezumljena zbog straha da i beba nije zaražena.

Frano je danas naveo da se mama i beba sjajno osećaju i da je na svu sreću sve prošlo kako treba.

- Srećom, sve je prošlo kako treba i sada je Milena odlično - sa osmehom je potvrdio Frano Lasić.

Maleni dečak prvo je dete harizmatične umetnice, dok je dubrovačkom šarmeru ovo četvrti put da se ostvario kao otac. Kada su saznali da će postati roditelji bili su van sebe od sreće.

– Skakali smo od sreće, ljubili se i grlili se kada smo saznali da ćemo biti roditelji – rekla je Milena za magazin "Gloria".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još