Milena i Frano Lasić ponosni roditelji prelepog dečaka!

Milena i Frano Lasić ponosni roditelji prelepog dečaka!

Autor: | 01/12/2020

0

Milena i Frano Lasić ponosni roditelji prelepog, zdravog dečaka. Presrećni supružnici krunisali su svoju dugogodišnju ljubav!

Glumac i muzičar Frano Lasić sa svojom suprugom likovnom umetnicom Milenom Lasić dobio je prvo dete! Kako prenose mediji, u Beogradu je na svet stigao zdrav dečak. Lepe vesti potvrdila je i novopečena majka, koja je s svojim novorođenim sinom još uvek u bolnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

- Dečak je stigao 29. novembra, ponosni smo i presrećni - otkrila je Milena Lasić za hrvatske medije. Supružnici se još uvek nisu odlučili koje će ime dati svom novorođenom detetu.

Tokom trudnoće Milena je posebno pazila na svoje zdravlje!

Maleni dečak prvo je dete harizmatične umetnice, dok je dubrovačkom šarmeru ovo četvrti put da se ostvario kao otac. Kada su saznali da će postati roditelji bili su van sebe od sreće.

- Skakali smo od sreće, ljubili se i grlili se kada smo saznali da ćemo biti roditelji - rekla je Milena za magazin Gloria kada je sa suprugom zvanično podelila lepe vesti o prinovi.

Pročitajte i Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena čekaju prvo dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Njihov sin stigao je kao kruna ljubavi koja traje već osam godina. Milena i Frano Lasić novopečeni roditelji, nedavno su proslavili petu godišnjicu braka, a pre nego što su se odlučili da svoju ljubav ozvaniče proveli su tri godine u vezi. Zbog ljubavi prema Mileni, Frano poslednjih godina živi u Beogradu, gde radi na velikom broju projekata, te neguje porodični život.

- Žena uvek ima nešto s čim vas fascinira, nešto što vas podstakne. Srećno sam oženjen Beograđankom, slikarom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom smislu, koja je pametna, prelepa i dobra i to je velika sreća - rekao je Lasić kada je pre dve godine govorio za Blic o Mileni i njihovoj bajkovitoj ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

Njihovoj ljubavnoj priči sada se pridružio i sin, koji će ovu umetničku porodicu inspirisati više nego bilo šta do sada.

Čestitamo!

Komentari (0)

Loading
Hello Magazin Jakov Simović, Instagram