Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena čekaju prvo dete

Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena čekaju prvo dete

Autor: | 08/09/2020

0

Frano i Milena Lasić uskoro će postati roditelji. Glumac će u 65. godini postati otac, a njegova 30 godina mlađa supruga lepe vesti objavila je na svom "Instagram" profilu.

- Navire inspiracija u trudničkim danima - napisala je prsrećna Milena pored fotografija na kojima se vidi trudnički stomačić. Vedra, raspoložena i lepša nego ikada supruga Frana Lasića oduševljena je što će uskoro na svet doneti svoje prvo dete. Kako piše domaća štampa, Milena je već u sedmom mesecu i dolazak bebe na svet očekuje se već za dva meseca.

Pročitajte: Frano i Milena Lasić - Medeni mesec na kruzeru

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Lasić (@milena.lasic) дана 7. Сеп 2020. у 10:56 PDT

Frano i Milena Lasić, mlada beogradska dizajnerka, venčali su se u proleće 2015. godine, nakon čega su otišli na prelep medeni mesec. Oni su kruzerom obišli grčko, italijansko i hrvatsko primorje. Iako je razlika u godina veća od tri decenije, oboje tvrde da to nije prepreka njihovoj iskrenoj ljubavi.

– Milena i ja smo i pre braka živeli zajedno, tako da se u tom smislu nije ništa promenilo u našem odnosu, ali je brak svakako kruna svake prave veze. Milena ima mnogo energije, tako da me na najlepši način pokreće. Uz nju se osećam dobro i ne razmišljam o godinama. Meni Milena svakako prija kao divna i dobra osoba, ne zato što je mlađa od mene nego prosto zato što je takva – iskreno je rekao Lasić svojevremeno za magazin "Hello!".

Dok je Milena dodala:

– U našem odnosu ima mnogo razgovora i zajedno donosimo odluke. Oboje radimo i imamo odličan društveni život, ali uvek ostavljamo vreme za nas. Jedan od naših malih rituala je gledanje filmova uveče kod kuće, ušuškani u toplu atmosferu našeg doma, uz kokice i šolju čaja – otkriva dizajnerka, koja je na pitanje o potomstvu tada kratko odgovorila:

– Dopuštamo da se ta stvar desi bez planiranja.

Pročitajte: Frano i Milena Lasić - Svadbena žurka za pamćenje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Lasić (@milena.lasic) дана 11. Јун 2020. у 11:44 PDT

Lasić s prvom suprugom Majom Nikšić ima sina Janka (38) i ostali su u dobrim odnosima. Nakon toga, 1983. godine oženio se s Ljiljanom iz Beograda. Brak je okončan nakon samo 21 dan i više nisu u kontaktu. Sa Živom Stupnik oženio se 1993. godine i imaju ćerku Linu (24) i sina Luku (21).

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti