Frano i Milena pokazali sina: Upoznajte najmlađeg Lasića (foto)

Frano i Milena pokazali sina: Upoznajte najmlađeg Lasića (foto)

Autor: | 17/12/2020

0

Frano Lasić pokazao sina...

Pre nepunih mesec dana, glumac Frano Lasić ponovo je postao otac. Sa tri decenije mlađom suprugom, umetnicom Milenom Lasić dobio je sina, a sada su ponosni roditelji odlučili da mezimca predstave javnosti.

Naime, ponosna mama izbacila je fotografiju sa sinčićem, a reakcije pratilaca bile su predivne. Milena je sa svojim sinčićem uskladila i odeću, pa je fotografija ostavila još lepši utisak na pratioce.

Pročitajte: Milena i Frano Lasić ponosni roditelji prelepog dečaka!

Njihov sin stigao je kao kruna ljubavi koja traje već osam godina. Milena i Frano Lasić novopečeni roditelji, nedavno su proslavili petu godišnjicu braka, a pre nego što su se odlučili da svoju ljubav ozvaniče proveli su tri godine u vezi. Zbog ljubavi prema Mileni, Frano poslednjih godina živi u Beogradu, gde radi na velikom broju projekata, te neguje porodični život.

Pročitajte: Frano Lasić - Medeni mesec na kruzeru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

– Žena uvek ima nešto s čim vas fascinira, nešto što vas podstakne. Srećno sam oženjen Beograđankom, slikarom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom smislu, koja je pametna, prelepa i dobra i to je velika sreća – rekao je Lasić kada je pre dve godine govorio za "Blic" o Mileni i njihovoj bajkovitoj ljubavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović/Gloria, Instagram

Pročitajte još