40 dana od Marinkove smrti Slavica podelila uspomenu iz porodičnog doma koja para dušu: Ne trudi se da razumeš moju tugu

40 dana od Marinkove smrti Slavica podelila uspomenu iz porodičnog doma koja para dušu: Ne trudi se da razumeš moju tugu

Autor: | 17/12/2021

0

Supruga Marinka Rokvića oglasila se na svom Instagram profilu nakon što je na Novom bežanijskom groblju održan četrdesetodnevni pomen legendarnom pevaču.

Slavica je sa pratiocima podelila detalj iz porodičnog doma, Marinkovu fotografiju pored koje stoji cveće i nekoliko emotivnih rečenica.

Pročitajte: 40 dana od smrti Marinka Rokvića - Vanbračni sin stigao iz Kanade, neutešna supruga na grob donela bele kale (foto)

Supruga Marinka Rokvića neutešna 

- Ne sudi mi po izgledu, ti koji se usuđuješ i da pomisliš da mi sudiš. Ne traži vlagu u oku mome jer će zbog svoje prozračnosti postati nevidljiva za pohotu znatiželje očiju tvojih. Ne trudi se da razumeš moju skrivenu tugu jer ona se ne da razumeti. Dolazi i odlazi kad joj se ćefne. Najčešće kad joj se najmanje nadaš. Prvo se plašiš prisustva njenog, pa odbacivanjem pokušaš da je otreseš, da je se rešiš. I onda kad ti se pogled sretne sa njenim, prihvatiš je kao sastavni deo sebe. Tada se više ne nosiš sa njom već je sa dostojanstvom nosiš. Ne, nije to slabost, ni poraz, već jačina koja zadivljuje, napisala je supruga Marinka Rokvića.

Pročitajte: Marinku bi srce zaigralo, Slavica u suzama - Braća Rokvić zagrljeni zapevali posle očevog pomena, proći će vas jeza (video)

Instagram

 

-E, to je ta tvoja snaga koju sam pokušala da pretočim u reči, kojom si zračio u svojoj najtežoj boli, ljubavi moja. To je put do blagoslova koji si ostavio u amanet da ga trasiramo dalje uzdignute glave iako nesnosno boli. Gazimo, gazimo… napred, onako kako si nas učio uz pomoć svih predivnih znanih i neznanih duša. Drage moje, imam potrebu da vam zahvalim. Hvala za svaku molitvu, poruku, misao podrške. Za svu toplinu zagrljaja na daljinu. I ovog puta opravdali ste moju veru u dobrotu, ljubav i ljude, završila je neutešna supruga Marinka Rokvića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti