Srce mu se godinama cepalo, Arijana više nije mogla: Prava istina o Sinišinom vanbračnom sinu, deca moraju da upoznaju brata

Srce mu se godinama cepalo, Arijana više nije mogla: Prava istina o Sinišinom vanbračnom sinu, deca moraju da upoznaju brata

Autor: | 09/09/2022

0

Vanbračni sin Siniše Mihajovića zove se Marko 

Dobro je poznato da Siniša i Arijana Mihajlović, koji su u skladnom braku od 1995. godine, imaju petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa

Pročitajte: Može li gore - Pretužne vesti iz Italije, bolest je Siniši Mihajloviću oduzela i nju

Instagram

 

Dugo se nagađalo da proslavljeni fudbaler ima i vanbračnog sina, iz veze sa jednom lepom Rimljankom, koju je upoznao u vreme dok je igrao za „Romu“, a on je o tome javno progovorio na izmaku 2004. godine. 

Tada je prvi put upoznao u to vreme jedanaestogodišnjeg Marka, a Mihajlovići su novogodišnje i božićne praznike proveli u proširenom sastavu. 

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića promenio je sve 

Iako je Siniša nameravao da sa dečakom kontaktira tek kada postane punoletan, njegova supruga je tu odluku „ubrzala“ i posle dužeg ubeđivanja uspela da ga privoli da na dan njihove krsne slave, „Svetog Nikolu“, upozna svoje prvo dete. 

‒ Imam sina iz vanbračne veze. Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Ali, do sada sam ćutao o tome. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz mladalačkih, nezrelih postupaka ‒ priznao je slavni fudbaler u ispovesti za Gloriju.

Pročitajte: Ćerka Siniše Mihajlovića u prvoj šetnji sa bebom, zgodna Virdžinija kao da se nije ni porodila (foto)

Instagram

 

Marko je odlukom suda pripao majci, a do Siniše su stizali glasovi kako se hvali drugovima da je njegov tata poznati fudbaler. 

‒ To saznanje me je pogađalo. Noćima nisam mogao da spavam svaki put kada bih čuo da je na pola metra od televizora kao hipnotisan gledao moju utakmicu. Stalno je tražio od majke da se upozna.

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića oca veoma ceni 

To se, na kraju i desilo, ponajviše Arijaninom zaslugom, koja je želela da deca upoznaju brata.

‒ Konačno sam joj udovoljio i to dok smo pravili spisak stvari koje treba da kupimo deci za Novu godinu i Božić. Shvatio sam da će za svu decu najveći poklon biti da se međusobno upoznaju.

Pročitajte: Ljubavna priča Arijane i Siniše Mihajlovića - Zbog njega sam sve napustila

Instagram

 

Dogovorio je sa Markovom majkom sve u vezi sa njegovim dolaskom iz Rima u Milano i sačekao dečaka na aerodromu. 

‒ Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: „Tata, ispunio si obećanje“, hteo sam da puknem od sreće.

Pročitajte: Sreća najveća - Siniša Mihajlović postao deda!

Guliver Getty Images

 

Proslavu „Svetog Nikole“ te godine upotpunili su Sinišini roditelji: otac Bogdan i majka Viktorija, koji su takođe prvi put sreli najstarijeg unuka.

‒ Moja majka umalo nije pala u nesvest kada ga je videla. Pre nego što je zaplakala uspela je da izusti: „Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali.“

Instagram

 

‒ Obožavam decu. U našoj kući nikad nema mira, navikao sam na to. Posle trećeg deteta sasvim je svejedno koliko ćete ih imati. Onda sve ide lakše ‒ našalio se na kraju Siniša Mihajlović, dodajući da je od tri sina jedino Dušan nasledio njegov talenat i njega vidi kao uspešnog fudbalera.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti