Testament Siniše Mihajlovića u fokusu italijanskih medija: Evo kome će pripasti nasledstvo, Građanski zakonik jasan

Testament Siniše Mihajlovića u fokusu italijanskih medija: Evo kome će pripasti nasledstvo, Građanski zakonik jasan

21/12/2022

0

Testament Siniše Mihajlovića u fokusu italijanskih medija

Siniša Mihajlović svojevremeno je važio za jednog od najboljih fudbalera italijanske lige, a bio je uspešan i kao trener. Tokom duge karijere stekao je solidno bogatstvo. Zna se da poseduje raskošni stan u Rimu, vilu u Porto Červu, planinsku kuću u regiji Abruco...

Pročitajte: Hedonizam i luksuz na Sardiniji - Niko nema lepšu letnju rezidenciju od Siniše Mihajlovića VIDEO

Profimedia

 

Posle smrti fudbalske legende mnogi su se, logično, zapitali ko će naslediti imovinu. U braku sa Arijanom Rapaćoni ima petoro dece, a iz prethodne vanbračne veze sina, podseća „Corriere Adriatico“.

“Bez obzira na testament, Mihajlovićevo nasledstvo moraće da se podeli i sa vanbračnim sinom Markom. Tako nalaže Građanski zakonik. Tu su, naravno, i supruga Arijana, sa kojom ima ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa”, navodi italijanski list Corriere Adriatico.

Pročitajte: Ko je tajanstveni mladić koji je na sahrani u Rimu nosio sliku Siniše Mihajlovića

Profimedia

 

Podsetimo, Marko je oca upoznao kada je imao jedanaest godina. Iako je Siniša nameravao da sa dečakom kontaktira tek kada postane punoletan, njegova supruga Arijana je tu odluku „ubrzala“ i uspela da ga privoli da na dan njihove slave, Svetog Nikolu, upozna svoje prvo dete.

Pročitajte: Zašto se nisu udostojili da porodici izjave saučešće! Otvoreno pismo brata Siniše Mihajlovića, pomenuo i Arijanu

Instagram

 

Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka – ispričao je svojevremeno Siniša i otkrio da je prvi susret bio dirljiv.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dino Panato Getty Images

Slične Vesti