Ni Sejšeli, ni Maldivi: Prezgodni sin Siniše Mihajlovića leto provodi na najlepšem mestu u Srbiji, očevina se ne zaboravlja FOTO

Ni Sejšeli, ni Maldivi: Prezgodni sin Siniše Mihajlovića leto provodi na najlepšem mestu u Srbiji, očevina se ne zaboravlja FOTO

Autor: | 13/07/2023

0

Dušan Mihajlović, sin pokojnog Siniše Mihajlovića, pored luksuzne kuće u Porto Červu i brojnih drugih mogućnosti, ovo leto provodi u Srbiji.

Instagram

 

Dušan je nedavno objavio kratak snimak sa Dunava, pa pretpostavljamo da je kod bake Viktorije.

U Srbiju je stigao kako bi sa stricem Draženom Mihajlovićem u Novom Sadu prisustvovao otkrivanju murala posvećenog njegovom pokojnom ocu, koji je, inače, svojevremeno proglašen za počasnog građanina tog grada.

Pročitajte: Oduševićete se kako je Siniša Mihajlović nazvao kuću u Porto Červu

Dražen i Dušan zahvalili su gradu Novom Sadu, kao i Udruženju i stanarima zgrade koji su dali saglasnost da se mural nađe na mestu značajnom iz više razloga.

Pored toga što je Siniša Mihajlović živeo na Limanu 1, u blizini zgrade na kojoj se mural nalazi, portret je postavljen tako da gleda na stadion na kome je proslavljeni fudbaler počeo i završio blistavu karijeru.

Instagram

 

Podsetimo, Dušan je od očeve smrti više puta dolazio u Srbiju, a prisustvovao je i ceremoniji povodom Dana državnosti, kada je Aleksandar Vučić u Predsedništvu posthumno odlikovao legendarnog fudbalera i stručnjaka, koji je 16. decembra prošle godine izgubio dugu i tešku borbu sa leukemijom.

U ime porodice Mihajlović orden Karađorđeve zvezde prvog stepena za naročite zasluge primio je upravo Dušan. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti