Kao lutka, neodoljiva je: Jelena Đoković konačno objavila ćerkinu fotografiju

Kao lutka, neodoljiva je: Jelena Đoković konačno objavila ćerkinu fotografiju

Autor: | 30/09/2021

2

Ćerka Jelene Đoković je kao lutka

Da li će mala Tara nastaviti tatinim sportskim stopama ili je više interesuju neke druge oblasti života? Ćerka Novaka Đokovića još je mala i rano je za izbor buduće profesije, ali ako je suditi po fotografiji koju je njena mama Jelena objavila na „Instagramu” – mogla bi da postane balerina.

Instagram

 

Ćerka Jelene Đoković je preslatka balerina 

Đokoviće retko viđamo s decom, osim kada zdušno navijaju za tatu na nekim turnirima. Ipak, supruga slavnog tenisera otkrila nam je detalj iz njihove porodične svakodnevice, po kojem smo zaključili da Tara ima interesovanja kao i sve ostale devojčice njenog uzrasta. Svetloroze haljinica i plesne patike – sve je spremno za čas baleta, a pokazala nam je i simpatičnu frizuru.

Pročitajte: Đoković podigao svet na noge - Kakva radost, Jelena i Novak presrećni!

Uz slatku fotografiju Jelena je podsetila pratioce na važnost očuvanja maternjeg jezika, tradicije i kulture. Ovih dana porodica se odmara na “domaćem terenu”, pa je iskoristila priliku da sa Anom Divac obiđe manastire na Kosovu.

 

Komentari (2)

Loading
Ана 19:22 30.09.2021
Odgovori

Јелена, ако већ апелујете на очување језика, онда је неопходно и да апелујете на очување ћирилице, као део нашег идентитета. Фондација Новак Ђоковић искључиво користи латиницу и тиме учи децу. Дакле, то вам је следећи корак, да откријете ћирилицу.

Nevenka Marekovic Manojlović 16:46 01.10.2021
Odgovori

Mišica je prekrasna a i dečko. Srećni ste i zaslužili ste Vasim radom , trudom i opstojanjem. Samo svi zajedno možete u svemu obstati. I na dalje svaku sreću i napredak za sve natjecatelje u obitelji. Mnogo,mnogo Vas voli moja davna tenisačica Gloria i njena dva dečka David i Swen a ja mama uvijek Vas bodrim porukama.Sve Vas volimo Nevenka

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti