Tamara Grujić objavila retku fotografiju sa mužem: Ovo je tajanstveni Vuk, iznenadićete se čime se bavi (foto)

Tamara Grujić objavila retku fotografiju sa mužem: Ovo je tajanstveni Vuk, iznenadićete se čime se bavi (foto)

Autor: | 01/09/2022

0

Muž Tamare Grujić konačno ispred kamere (foto)

Tamara Grujić i njen suprug Vuk Đoković spadaju u bračne parove koji su zajedno kod kuće, zajedno na poslu, a pošto ih profesija vodi širom zemlje može se reći da su zajedno i na putovanjima.

Društvo im od pre tri godine pravi i ćerka Lenka, pa se tročlana porodica praktično nikada ne razdvaja. Udruženim snagama čine sve što je u njihovoj moći da onima kojima je to preko potrebno obezbede krov nad glavom i dostojanstven život, a samim tim i da im vrate osmeh na lica.

Pročitajte: Tamara Grujić nikad iskrenije o svom braku - Užasna je to borba, Vuk i ja imali smo dve-tri krize

Petar Đorđević

 

Početak snimanja nove sezone serijala „Radna akcija sa Tamarom“ ekipa je obeležila zajedničkim fotografisanjem, a to je bila jedna od retkih prilika da se Tamarin suprug nađe ispred kamere.

Pročitajte: Sreli su se slučajno, na večnu ljubav zakleli na Gibraltaru - Ovo je muž Tamare Grujić (foto)

Instagram

 

‒ Ne krijem muža. On je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak. Uvek želim da pomognem više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i osoba koja svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova ‒ izjavila je jednom prilikom Tamara o čoveku svog života, kome se na večnu ljubav zaklela na Gibraltaru.

Pročitajte: Dupla sreća - Tamara Grujić objavila prelepe vesti (foto)

Promo

 

Tamara i Vuk upoznali su se slučajno, na snimanju jedne emisije, ubrzo se među njima rodila ljubav, pa su započeli zajednički život, koji i danas traje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti