Sreli su se slučajno, na večnu ljubav zakleli na Gibraltaru: Ovo je muž Tamare Grujić (foto)

Sreli su se slučajno, na večnu ljubav zakleli na Gibraltaru: Ovo je muž Tamare Grujić (foto)

22/10/2021

2

Muž Tamare Grujić ne voli da bude pred kamerama 

Za Tamaru Grujić slobodno možemo da kažemo da je ne samo omiljena televizijska voditeljka, već i javna ličnost. Bezrezervnu naklonost Srbije odavno je zaslužila predanim humanitarnim radom, a sa svojom ekipom „skućila“ je na desetine socijalno ugroženih porodica.

Na tom važnom zadatku Tamara ima punu podršku supruga Vuka Đokovića, koji je na čelu produkcionog tima. Ćerka Lenka, pod budnim okom jazavičara Milice, prati ih na terenu od petog meseca života.

Pročitajte: Dupla sreća - Tamara Grujić objavila prelepe vesti (foto)

Promo

 

‒ Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana ‒ izjavila je Tamara za magazin HELLO! dodajući da su suprug i ona dugo čekali da postanu roditelji da bi poželeli da ćerku nekome ostave.

‒ Neka još malo poraste, pa će i to biti uobičajeno, da ostane nekoliko dana kod tetki ili babe i dede.

Miloš Nadaždin

 

Muž Tamare Grujić staložen je i duhovit čovek

‒ Vuk i ja smo svetle puti i plavih očiju, pa mogu da se tešim da liči i na mene, ali, da se ne lažemo, ista je tata ‒ priznala nam je. Često pominjani Vuk, iako važan deo Tamarinih radnih akcija, nikada nije želeo da se eksponira u javnosti.

‒ Ne krijem muža. On je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak. Uvek želim da pomognem više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i osoba koja svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova ‒ izjavila je jednom prilikom Tamara o čoveku svog života, kome se na večnu ljubav zaklela na Gibraltaru.

Pročitajte: Slučajan susret prerastao u bajkovitu ljubavnu priču - Ovako su se upoznali Tamara Grujić i njen suprug Vuk!

Promo

 

‒ Ja sam pravi „štreber“, on je „kampanjac“. Ja sam radoholik, on malo voli da „hvata krivine“. Ne krijem da je trebalo vremena da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo, baš kao i našu ljubav.

Promo

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Šomi 07:14 23.10.2021
Odgovori

Izgleda da je niži od nje ,dok ona (mora) da sjedi na slici ,a što se tiče humanosti ,svaka čast za emisiju ,ali kontam da ona prima platu za taj rad ,tako da ta humanost ne bi ni meni ,,teško,, pala !!!! Pozz

Николај Српски 15:09 23.10.2021
Odgovori

Како да се Тамара не воли👑💞

hellomagazin.rs Miša Obradović

Slične Vesti

Pročitajte još