Prva dama prosvete: 1. septembar u znaku supruge Branka Ružića, svi je gledaju (foto)

Prva dama prosvete: 1. septembar u znaku supruge Branka Ružića, svi je gledaju (foto)

Autor: | 01/09/2022

0

Supruga Branka Ružića u centru pažnje

Prvog dana septembra, kao i obično, sva pažnja usmerena je ka najmlađima, koji kreću u školu. Najuzbuđeniji su, naravno, prvaci kojima tek predstoji upoznavanje sa drugarima, učiteljicom, slovima i brojevima.

Reči podrške uputio im je i ministar prosvete Branko Ružić.

Pročitajte: Pred ogledalom sa Tamarom Vučić - Prva dama u salone odlazi samo kad mora, ovo je tajna njene lepote

Milan Milić

 

„Dragi roditelji đaka prvaka, sutra je mnogo važan dan jer vaša deca postaju đaci, školarci. Svi se radujemo njihovom dolasku i svi će imati pomoć ako ponekad bude teško i naporno jer verujemo da svako dete može da napreduje u razvoju i učenju. Srećno“, poručio je ministar na svom Instagram nalogu.

On je, inače, otac dvoje dece, sina Milutina i ćerke Elene.

Instagram

 

Supruga Branka Ružića ne viđa se često u javnosti 

Za njegovu izabranicu Anu, sa kojom je u braku duže od dve decenije, mnogi kažu da po lepoti i atraktivnom izgledu zauzima vodeće mesto na listi supruga naših političara.

Pročitajte: Lepa, pametna, uspešna i svoja - Ova zgodna dama je tajanstvena supruga Gorana Vesića (foto)

Instagram

 

Ministar Ružić jednom prilikom otkrio je da je supruga, koja je studirala političke nauke, na trećoj godini napravila pauzu kako bi zasnovali porodicu. Kasnije se vratila učenju i stekla diplomu visoke stručne spreme.

S godinama uspela je da vešto balansira između porodice i profesionalnog života, a bila je i na funkciji direktora jedne velike kompanije.

Pročitajte: Punih 30 godina izbegava javno pojavljivanje - Ovo je Sanja, supruga Ivice Dačića koja nikada nigde nije želela da gostuje

Instagram

 

Mada muškarce često prati glas da ne pamte godišnjice, Branko Ružić dokazao je da važne datume ne zaboravlja.

„Ljubavi moja, srećno nam bračno punoletstvo po US kriterijumima“, našalio se u objavi kojom je, uz zajedničku fotografiju, 27. marta čestitao Ani 21 godinu braka.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin