Punih 30 godina izbegava javno pojavljivanje: Ovo je Sanja, supruga Ivice Dačića koja nikada nigde nije želela da gostuje

Punih 30 godina izbegava javno pojavljivanje: Ovo je Sanja, supruga Ivice Dačića koja nikada nigde nije želela da gostuje

Autor: | 18/07/2022

0

Supruga Ivice Dačića ne voli da se pojavljuje u javnosti 

Sanja i Ivica Dačić venčali su se pre 29 godina i danas važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih bračnih parova. 

Iako predsednik skupštine često ističe da mu je supruga najveći oslonac i životna podrška, gospođa Dačić retko se pojavljuje u javnosti. Zajedno se mogu videti tek u nekim svečanim prilikama ili kada ruku pod ruku, u vreme izbora, izađu na glasačko mesto.

Pročitajte: Postala je majka u 48. godini, nekoliko dana pred porođaj zadesila ju je stravična nesreća - Ovo je rođena sestra Ivice Dačića

Luka Šarac

 

- Ima otpor da bude prisutna u medijima, nikada nije htela nigde da gostuje i ja to poštujem - izjavio je Ivica Dačić, koji je nedavno dobio nagradu u kategoriji “Očuvanje i negovanje pravih vrednosti.”

Tim povodom dao je intervjuu za HELLO!, u kojem je između ostalog ukazao na značaj očuvanja tradicionalnih vrednosti. 

Pročitajte: Godinu dana braka proveli smo u njenoj devojačkoj sobi na Miljakovcu - Supruga Ivice Dačića je ona

Luka Šarac

 

- I supruga i ja smo tradicionalno vaspitani. To znači da je porodica na prvom mestu, i kad je dobro i kad je teško. Iz svojih porodica poneli smo veru da se i najveći izazovi mogu rešiti uz podršku najbližih, baš kao što su i najlepši trenuci kada smo zajedno. Greši svako ko na nekoj drugoj strani traži sreću ili podršku. To smo naučili od naših roditelja i to se trudimo da prenesemo na našu decu.

Supruga Ivice Dačića stroga je mama

Govoreći o vaspitanju sina Luke i ćerke Andree, dodao je: 

- Mojoj supruzi je pripala uloga strogog roditelja, možda i zato što sam strogoću trošio na poslu. Šalu na stranu, mislim da sam svaki trenutak sa porodicom koristio da ga provedemo u dobroj atmosferi. Obaveze su mi uvek odnosile mnogo vremena, pa su momenti kod kuće bili veoma dragoceni.

Pročitajte: Kad na VIP događaj ušetaju sin političara i pevačica - Zašto danas svi pričaju o Dačićevom sinu i snaji

Mirko Tabašević

 

O tajni harmoničnog braka dugog skoro tri decenije, kaže: 

- Ako je tajna da ljudi u braku treba da se vole i poštuju, i da to rade i posle 30 i 50 godina zajedničkog života, onda neka bude tajna. Ipak, mislim da je to nešto što sa sobom nosi svako ko je odrastao u zdravoj porodičnoj sredini. Nije uvek lako, ne postoji porodica bez problema, ali sve se može rešiti kada postoje ljubav, poštovanje i želja. To drži porodicu u skladu i na okupu.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin