Žene političara u opakom modnom duelu: Sanja Dačić, Ana Ružić i Milica Selaković, da li se ovako dolazi na svadbu?  (anketa)

Žene političara u opakom modnom duelu: Sanja Dačić, Ana Ružić i Milica Selaković, da li se ovako dolazi na svadbu? (anketa)

Autor: | 27/09/2022

0

Žene političara u opakom modnom duelu

Svadbeno veselje Mihajla Šaulića i Marine Velimirović uveličale su brojne zvanice, među kojima su  se našle i ličnosti iz javnog života ‒ kako estradnog, tako i političkog.

Pročitajte: Mihajlo i Marina za prvi ples odabarali Šabanovu baladu, Gocu slomile emocije, guši se u suzama (foto)

ATA Images

 

S obzirom na to da je sin Šabana Šaulića srpski konzul u Cirihu, ne čudi što krug njegovih prijatelja čine i ministri Nikola Selaković, Branko Ružić, kao i doskorašnji predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

Oni su na slavlje došli ruku podruku sa suprugama koje su se nadmetale u eleganciji. 

Boško Karanović

 

Atraktivna Sanja Dačić opredelila se za usku satensku haljinu sa spuštenim ramenima, ljubičaste boje, uz koju je obula salonke u nešto svetlijoj nijansi. 

Pročitajte: Žene političara! Prva dama prosvete - 1. septembar u znaku supruge Branka Ružića, svi je gledaju (foto)

Boško Karanović

 

Supruga ministra prosvete Ana Ružić po svemu sudeći zagovornik je klasične elegancije. Ona je obukla crnu haljinu, sa rukavima od tila, a tamnu kombinaciju „razbila“ je belim salonkama i upečatljivom ogrlicom. Ipak, nećemo pogrešiti ako kažemo da je na gospođi Ružić najlepši „detalj“ blistav osmeh. 

Boško Karanović

 

Možda je najviše medijske pažnje privukla Milica Selaković koja se ne pojavljuje često u javnosti. Njen stajling činila je teget suknja srednje dužine sa desenom u obliku cveta i kratak sako. Kombinaciju je zaokružila torbicom „Iv Sen Loran“. 

Ko se najbolje obukao?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti