Pale su maske: Konačno otkrivena istina o sukobu Jovane i majke Željka Joksimovića

Pale su maske: Konačno otkrivena istina o sukobu Jovane i majke Željka Joksimovića

Autor: | 29/08/2022

1

Majka Željka Joksimovića otkrila šta misli o Jovani

Od kako su otpočeli vezu, a potom stupili u brak Jovana i Željko Joksimović su par koji je interesantan medijima, a ono što posebno zanima javnost je Jovanin odnos sa Željkovim roditeljima i bratom. Kako piše „Svet“, voditeljka nikada nije govorila o muževljevoj porodici, dok su Joksimovićeva majka i supruga njegovog brata bile pričljivije:

Pročitajte: Posle sjajne godine loše vesti iz doma Joksimovića - Jovana i Željko sve obustavili, najvažnije im je da zaštite decu

Privatna Arhiva

 

- Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna - rekla je Željkova snaja na pitanje da li je Saša blizak sa bratom Željkom.

Pročitajte: Željkove roditelje odlično znate, a ovo je majka Jovane Joksimović koja se nikad ne pojavljuje u javnosti (foto)

Ata Images

 

Još veću pažnju privukla je izjava koju je pre nekoliko godina dala majka Željka Joksimovića:

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se. Tada je izašao naslov „Željkova mama otkriva da je Jovana trudna“, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca - rekla je tada Vesna Joksimović, prenosi „Svet“.

Pročitajte: Roditelji stigli u Željkov dom - Za porodičnom trpezom okupili zavađenu braću Joksimović (FOTO)

Ata Images

 

Majka Želja Joksimovića u odličnim je odnosima sa njegovom bivšom suprugom 

Željkova majka je tom prilikom pomenula i njegovu bivšu suprugu, te se i time zamerila Jovani:

- Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka, piše „Svet“.

Pročitajte: Kao italijanska glumica - Prvu suprugu Željka Joksimovića retko viđamo, ćerka Mina objavila fotografije sa porodičnog ručka (foto)

Instagram

 

Narednih godina ni svekrva ni snaja nisu želele da govore o svom odnosu, međutim pre nekoliko meseci na proslavi pevačevog pedesetog rođendana, Jovana je srdačno dočekala njegove roditelje, te se pretpostavlja da su nesuglasice ostavili iza sebe. 

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading
Valjevka 16:29 30.08.2022
Odgovori

Vesna je divna žena, požrtvovana majka .Žena za svaku pohvalu kako je gajila svoje sinove.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još