Milica Pavlović progovorila o vezi i raskidu sa Saveljićem: Viđali smo se u četiri zida, krili smo se kao da sam sa serijskim ubicom

Milica Pavlović progovorila o vezi i raskidu sa Saveljićem: Viđali smo se u četiri zida, krili smo se kao da sam sa serijskim ubicom

Autor: | 15/06/2022

0

Bivši dečko Milice Pavlović je zgodni vaterpolista

Poznato je da pevačica Milica Pavlović ne voli da priča o svom ljubavnom životu, ali je u sinoćnjem gostovanju u emisiji Amidži šou konačno otkrila publici ko joj je bivši dečko.

Pročitajte: Prizor na koji smo čekali- Da li je ovo dečko Milice Pavlović (foto)

Atraktivna pevačica dugo je krila vezu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sa kojim je nedavno raskinula. Sada je prvi put javno govorila o njihovoj ljubavnoj priči, kao i o tome zašto su se rastali.

Pročitajte: Kraj ljubavi - Raskinuli Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

Instagram

 

- Imali smo lepu ljubavnu priču. Bili smo godinu i po dana zajedno. On dečko živi na drugom kontinentu, u Americi je, bavi se vaterpolom, završio je koledž...Bilo je prepreka, muke, vremenska razlika, pa je bila korona, ne možeš da putuješ, pa kad dođe vidimo se u Crnoj Gori...Ne znam zašto sam to toliko krila kao da sam se zabavljala sa oženjenim čovekom ili sa serijskim ubicom...Krili smo se kao ajmo u stan, sve u četiri zida...Mi nismo raskinuli zato što je on mene ili ja njega malo volela u tom momentu, već zato što je čovek na drugom kontinentu i u tom momentu nije bilo moguće da nastavimo...Mi smo u dobrim odnosima. Pozdrav za njega. On verovatno ne veruje i misli da sanja ako gleda ovu emisiju - rekla je Milica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin