Prve slike jednomesečnog sina Maše Terzić: Kolja je pravi slatkiš! (foto)

Prve slike jednomesečnog sina Maše Terzić: Kolja je pravi slatkiš! (foto)

Autor: | 19/08/2022

0

Sin Maše Terzić je pravi slatkiš

Prošlo je tačno mesec dana od kako je Maša Terzić, ćerka generalnog direktora “Crvene zvezde” Zvezdana Terzića postala mama. Donela je na svet dečaka Kolju, koga do sada nije eksponirala u javnosti. Međutim, izgleda da se Maša ipak predomislila budući da je odlučila da sliku svog mezimca podeli na svom "Instagram" nalogu.

Ponosna mama je obradovala pratioce dirljivim fotografijama sa svojim sinom u naručju okruženi raskošnim buketima crvenih ruža, za koje je zaslužan Mašin partner, a Koljin otac.

Pročitajte: Retko se čuje i ima snažno značenje! Porodila se ćerka Zvezdana Terzića, beba dobila nesvakidašnje ime

Instagram

 

Pomenute fotografije izazvale su opšte oduševljenje, a svi su bili očarani lepim gestom Mašinog tajanstvenog izabranika.

Pročitajte: Zgodni Nikša - Mašu i Kostadina znate, a evo kako izgleda najstariji sin Zvezdana Terzića (foto)

Instagram

 

Podsetimo, Maša ne želi da otkrije ko je muškarac sa kojim je već neko vreme u vezi, ali je poznato da je u pitanju biznismen iz Beograda koji ne želi da se eksponira u javnosti. Maša i njen partner uveliko planiraju venčanje, koje će biti upriličeno vam Srbije. Budući mladenci žele intimnu ceremoniju, te će tako upriličiti proslavu za najuži krug ljudi koji ne broji više od pedeset zvanica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti