Ništa nije isto otkad je dobio sina! Pojavila se fotografija Rađena sa ćerkama, evo kako se ophodi prema deci

Ništa nije isto otkad je dobio sina! Pojavila se fotografija Rađena sa ćerkama, evo kako se ophodi prema deci

Autor: | 02/10/2023

0

Nikola Rađen ima novu porodicu, novu ženu i novo dete. Dok je emotivni status Ane Kokić posle razvoda nejasan, njen bivši suprug je nastavio dalje i sasvim dobro mu ide. U decembru se oženio pevačicom Milicom Ristić, a u martu su dobili sina Alekseja.

Instagram

 

U odabiru imena učestvovale su i Nikoline starije ćerke Nina i Tea. Niko nije bio srećniji od njih kada su čule da će dobiti brata.

Beba uskoro puni sedam meseci i sve se vrti oko nje, što je sasvim razumljivo, a sada imamo priliku da vidimo svu decu proslavljenog vaterpoliste na okupu.

Pročitajte: Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena nije odabrala ni muziku, ni vaterpolo, a roditelje je upravo učinila veoma ponosnim

Ćerke su već krenule njegovim stopama, samo što se nisu odlučile za vaterpolo, već za odbojku. Videćemo da li je i sin nasledio sportske gene. Rađen se nedavno pohvalio fotografijom dečaka iz bazena.

I ova zajednička fotografija nastala je na Nikolinom radnom mestu, pored „terena‟ u kome se snalazi kao riba u vodi.

Instagram

 

Da je u sjajnim odnosima sa bivšom suprugom otkrila je i izjava da mu je Ana među prvima čestitala kada se Milica porodila. Što se Nine i Tee tiče, one obožavaju brata, što mogu da potvrde i njihovi osmesi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti