Bivši partner i otac sinova Dragane Katić iznenada preminuo

Bivši partner i otac sinova Dragane Katić iznenada preminuo

Autor: | 06/12/2019

0

Bivši partner Dragane Katić preminuo je, a voditeljka nije želela bilo šta da komentariše

Bivši partner Dragane Katić (54) i otac sinova slavne voditeljke nedavno je preminuo, saznaje Story, a to je za Bobana i Bojana bio veliki stres, uprkos činjenici da nisu odrasli s njim i da su podržali majku da podigne tužbu kako bi potražila sve alimentacije koje nikada nisu dobili

Tako je velika istina da svaki partner može da zauvek ostane deo prošlosti samo pod uslovom da s njim nemamo decu, ponovo potvrđena.

Mada Dragana spada u osobe s kojima je veoma lepo i lako sarađivati, ovog puta ostala je bez komentara, što je potpuno i razumljivo, jer nijednoj majci ne može da bude svejedno kad se nešto tako bolno dešava u životu njene dece.

Dragana Katić neutešna zbog kume: Ne mogu da prihvatim da je nema, krstila mi je decu

Dragana je sinove odgajala sama

Otkad je Dragana Katić pre dvadeset dve godine ostala u drugom stanju, pa sve do danas, o njemu je govorila veoma malo i to isključivo kao o ocu svoje dece. Zbog takvog stava, ali i činjenice da je u branši veoma cenjena te da niko ne bi napisao nešto što bi ugrozilo njenu intimu, nikada čak nije objavljeno ni njegovo ime. Zna se samo prezime – Živanović, jer se tako prezivaju i Boban i Bojan.

– Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i s tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih, razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos – ispričala je Dragana pre nekoliko godina.

foto: Luka Šarac

Bivši partner Dragane Katić ostavio ju je još pre rođenja blizanaca, pa je sinove podizala sama, ali ni jednog trena nije zažalila, već ih je sa ogromnom ljubavlju odgajala i omogućila da oniipak budu u korektnim odnosima sa svojim ocem.

Ipak, posle Bobanovog i Bojanovog punoletstva, voditeljka je odlučila da je krajnje vreme da i njihov otac, a njen bivši partner, podnese deo tereta, pa ga je tužila za sve neisplaćene alimentacije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic) дана 28. Нов 2019. у 9:46 PST

Voditeljka je odlučila da je vreme da bivši partner plati sve neisplaćene alimentacije, pa ga je tužila

Dragana je u intervjuu za magazin "Hello!" prošle godine otvoreno pričala o situaciji u kojoj se našla sa svojim naslednicima.

-  Kada sam donela odluku da to učinim, nas troje smo seli i obavili krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam, kao roditelj, odlučila da preko suda dođem do svojih prava. Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave kao svedoci i, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću, daju izjave i stave potpis na ono što su rekli. Traženje prava na ono što im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njihov otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate onakvog kakav jeste - iskrena je voditeljka i dodaje da su je Boban o Bojan jednoglasno podržali, a dodala je i kakav odnos deca imaju sa svojim ocem kao i da li su u kontaktu.

foto: Luka Šarac

- Uvek su bili, i biće i ubuduće u kontaktu. Tužba ne znači prekid njihovog odnosa. Njihova veza je nepromenjiva. To što on i ja nismo imali zajednički pogled na odrastanje naše dece sasvim je druga priča. Rekla sam im da, dokle god ih ne uvredi ili povredi, nema razloga da ne budu u kontaktu. To je, na kraju, i njihova dužnost i obaveza. Bez obzira na sve, da mu se sutra nešto dogodi, Boban i Bojan bi trebalo da budu prvi koji će mu se naći i biti uz njega - pričala je tada Dragana Katić.

 

Hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac
Tagovi: dragana katić

Pročitajte još